به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «علاءالدین رفیعزاده» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، در اولین جشنواره کانونهای ارزیابی و رشد سرمایه انسانی ارتش که صبح امروز (یکشنبه) در مرکز همایشهای کوثر سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، اظهار داشت: به واسطه رویکردهای مدیریتی موجود در محیطهای نظامی، سیستم و فرایند اجرایی با مراجعهکننده تعامل کامل برقرار میکند و کلیه امور و پیگیریها در زمان مناسب انجام میشود.
رفیع زاده ادامه داد: عدم وجود پیگیری سلسله مراتبی و پاسخگویی مدیران در ادارات ممکن است در روال خدمت رسانی به شهروندان اختلال ایجاد کند؛ خواستگاه این رویکردهای اجرایی، محیطهای نظامی بوده و هدف ما نهادینهسازی این فرایندها در محیطهای اداری است.
معاون رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: انتخاب و انتصاب بر اساس سابقه و توانایی، مسیر درست ارزیابی و رشد سازمانی با هدف ارتقاء نظامهای مدیریتی است و چنین رویکردی نگاه و پیگیری جدی مسئولان و فرماندهان را به دنبال خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه اجرای نظامهای مدیریتی در محیطهای نظامی نسبت به سایر مجموعهها موفقیتآمیزتر هستند، گفت: پذیرش اصول موجود توسط بازیگران اصلی در ساختارهای نظامی، زمینه پیشبرد بسیاری از رویکردهای اجرایی را ممکن میکند.
رفیعزاده افزود: استانداردهای رفتاری، گفتاری، تحلیلی و گزینشی در محیطهای نظامی حاکی از وجود فرایندی مشخص و ثابت برای ارزیابی و رشد سرمایه انسانی است؛ به عنوان مثال، سابقه کار در کانونهای غیرنظامی لزوما منجر به ترفیع درجه نیروی انسانی تازه وارد در محیطهای نظامی نمیشود و هر فرد فرایند ترفیع، رشد و ارتقاء را پله به پله طی میکند.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه ممکن است در محیطهای اداری فرایندهای نظامی با مشکل مواجه شوند، تصریح کرد: پایداری و عمر مدیریت در ادارات تضمین شده نیست چرا که با تغییر مدیران یا حجم زیادی از تحولات رو به رو میشویم؛ به همین علت، مدیران نمیتوانند ایدهها و مدلهای مد نظر خود را در بلند مدت اجرا کنند.