کد خبر:۱۲۰۷۹۹۲

سطح زیرکشت برنج به ۶۳۰ هزارهکتار می‌رسد

مجری طرح برنج گفت: براساس سند امنیت غذایی دانش بنیان با کاهش سطح زیرکشت و ارتقای بهره وری بدنبال افزایش تولید و تحقق هدفگذاری خودکفایی ۹۰ درصد در تولید برنج هستیم.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سهراب سهرابی مجری طرح برنج وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه عملیات برداشت از اراضی برنج به اتمام رسیده است، گفت: براساس آمار امسال ۴.۵ میلیون تن شلتوک از ۱۹ استان کشور برداشت شد که ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج سفید از میزان بدست آمد.

او با تاکید بر خوداتکایی ۹۰ درصدی تولید برنج در برنامه هفتم افزود: براساس برنامه ریزی تولید برای سال آینده به هیچ وجه بدنبال افزایش سطح زیرکشت نیستیم، بلکه براساس سند امنیت غذایی دانش بنیان باید سطح زیرکشت کاهش یابد.

سهرابی ادامه داد: براساس سند امنیت غذایی دانش بنیان با کاهش سطح زیرکشت و ارتقای بهره وری بدنبال افزایش تولید و تحقق هدفگذاری خودکفایی ۹۰ درصد در تولید برنج هستیم.

مجری طرح برنج گفت: براساس الگوی کشت ابلاغی به استان‌ها برای سال زراعی جدید سطح زیرکشت برنج باید به ۶۳۰ هزارهکتار برسد که براین اساس سطح زیرکشت نسبت به سال قبل ۱۵۰ هزارهکتار کاهش می‌یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار