آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۸۳۵۷

رکوردشکنی کاوشگر پارکر ناسا در نزدیکی به خورشید

۲۴ دسامبر ۲۰۲۴، کاوشگر پارکر سولار ناسا به نزدیک‌ترین فاصله با خورشید خواهد رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طبق گزارش‌های آژانس فضایی ناسا، فضاپیمای پارکر سولار ساعت ۱۵:۲۳ سه‌شنبه به وقت ایران، فقط ۵.۷۹ میلیون کیلومتر از سطح خورشید فاصله خواهد داشت.

این پرواز نه‌فقط نزدیک‌ترین پرواز پارکر به خورشید است، بلکه رکورد جدیدی برای تمامی فضاپیما‌های ساخته انسان محسوب می‌شود. این رویداد پایان بیست‌ودومین چرخشی مداری پارکر سولار در اطراف خورشید ثبت خواهد شد.

فضاپیمای پارکر که سال ۲۰۱۸ به فضا پرتاب شد، تاکنون در تحقیقاتی بسیار پیشرفته درباره خورشید نقش داشته است. هدف اصلی این مأموریت بررسی رفتار خورشید و تأثیرات آن بر فضا و زمین است. مأموریت کاوشگر پارکر سولار به‌طور خاص جریان‌های خورشیدی و پدیده‌های پیچیده‌ای مانند طوفان‌های خورشیدی را بررسی می‌کند. این اطلاعات می‌تواند به پیش‌بینی بهتر طوفان‌های خورشیدی و اثرات آنها بر زمین کمک کند.

حرکت فوق‌سریع فضاپیمای پارکر در نزدیکی خورشید

در نزدیک‌ترین فاصله به خورشید، فضاپیمای پارکر با سرعت حیرت‌آور ۶۹۲ هزار کیلومتر در ساعت حرکت خواهد کرد. این سرعت باورنکردنی به این کاوشگر امکان می‌دهد در زمانی کوتاه، به داده‌های بی‌نظیری از فضای نزدیک به خورشید دست پیدا کند. ۲۷ دسامبر، پس از پرواز در نزدیکی خورشید، پارکر با فاصله کافی از خورشید به تیم مأموریت پیام می‌فرستد و وضعیت سلامت خود را تأیید می‌کند.

«نیک پینکین»، مدیر عملیات مأموریت پارکر سولار در آزمایشگاه فیزیک کاربردی «جانز هاپکینز»، دراین‌باره گفته است: «هیچ‌کدام از اشیای ساخته انسان تاکنون به این فاصله از ستاره نرسیده‌اند؛ داده‌هایی که پارکر ارسال خواهد کرد، از نواحی ناشناخته و دست‌نیافتنی خواهد بود.»

این دستاورد‌ها به دانشمندان و پژوهشگران امکان می‌دهد برای اولین بار اطلاعات دقیقی از پدیده‌هایی که در نزدیک‌ترین فاصله از خورشید اتفاق می‌افتند، به دست بیاورند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار