به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با حضور دکتر محمد علی اکبری سرپرست دانشگاه، دکتر فتحی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی، مهندس اشرفی مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه، دکتر کازرونی منفرد رئیس واحد استانی گیلان و جمعی از مسئولان استان و مهمانان داخلی و خارجی، چهارمین جشنواره گیله خوراک ویژه دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با مشارکت ۳۳ دانشجو در قالب ۱۱ تیم از ۴ مرکز آموزش علمی کاربردی در دو بخش غذا و سفره آرایی و نان و شیرینی در تالار شهر رشت برگزار شد.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در مراسم افتتاحیه بزرگداشت روز رشت ضمن تشکر ویژه از شهردار، اعضای شورای شهر و مردم خونگرم شهر رشت و استان گیلان که میزبان این مراسم بودند، اظهار داشت: برگزاری برنامههایی از این دست در کنار ایجاد نشاط و طراوت اجتماعی، سبب نشر میراث و ارزشهایی است که در عین حفظ اصالت و فرهنگ اقوام موجب در هم تنیده شدن بیش از پیش تار و پودی است که آن را ایران زمین مینامیم. وی افزود: غنای فرهنگ و میراث ملی مردم این سرزمین از غنای تمدن شهرها و روستاهایی نشات میگیرد که نمایش گوشههایی از آن را امروز در روز رشت شاهد بودیم.
دکتر علی اکبری تصریح کرد: تاکید و سرمایه گذاری بر روی نقاط قوت و برندسازی یک راهبرد مدیریتی هوشمند برای تبدیل مزیتها به ارزش و ثروت است، وی گفت: رشت به عنوان اولین شهر خلاق خوراک ایران در جهان به وضوح در مسیر درستی حرکت میکند و دانشگاه جامع علمی کاربردی مفتخر است در بخش علمی این رویداد با برگزاری سه کارگاه تخصصی با موضوعات الگوی صحیح مصرف غذا، پیشگیری از اضافه وزن و چاقی و کارآفرینی در گردشگری خوراک مشارکت داشته است.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: امروز چهارمین جشنواره گیله خوراک ویژه دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه با مشارکت شهرداری و شورای اسلامی شهر رشت در دل این رویداد برگزار شد که فرصت مقتنمی به ویژه برای دانشجویان رشته آشپزی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای عرضه توانمندیها و ارائه دستاوردها فراهم کرد. دکتر علی اکبری افزود: ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس ماموریت ملی محول شده به دانشگاه این آمادگی را داریم تا متناسب با نیاز جامعه و بازار کار، ضمن تربیت نیروی متخصص با همکاری بخشهای دولتی، عمومی و خصوصی نسبت به طراحی و تدوین دورههای مهارتی شغل محور مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری متناسب با نیازهای استان به ویژه در حوزه خوراک اقدام کنیم.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: جذب مهارت پذیر داخلی و خارجی، آموزش و برندسازی جهانی خوراک گیلانی میتواند یکی از زمینههای همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی با بخش خصوصی در این حوزه باشد تا فاصله علم و عمل را بیش از پیش کم و کمتر کنیم.
همچنین دکتر ابراهیم کازرونی منفرد رئیس واحد استانی گیلان در حاشیه این مراسم در مصاحبه با صدا و سیمای مرکز گیلان اظهار داشت: حضور پر شور دانشجویان، مدرسان و کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی در این مراسم و ارائه توانمندیهای دانشجویان رشته آشپزی و علاقمندان از سایر رشته ها، مهر تاییدی بر ضرورت مشارکت بیشتر دانشگاه در بخش آموزش مهارت در حوزههای خوراک و گردشگری استان گیلان است.
وی افزود: پیگیر دریافت مجوزهای لازم و جلب حمایتهای بیشتر برای ورود به حوزه گردشگری خوراک در استان گیلان هستیم.
گفتنی است در پایان چهارمین جشنواره گیله خوراک طی مراسمی سرگروههای پنج تیم برگزیده، الهه سماوی و رویا فلاح از مرکز آموزش علمی کاربردی تالش، فرشته ثابت فر، علی فلاح پور و مهران جهان پور از مرکز آموزش علمی کاربردی سرزمین میرزای جنگلی جوایز خود را از دست دکتر محمد علی اکبری سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی دریافت کردند.