به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علی نوری رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان زنجان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۲۱ میلیون و ۹۶۹ هزار و ۸۲۸ قطعه انواع طیور به وزن لاشه ۴۵ میلیون و ۲۱۳ هزار و ۵۸۴ کیلوگرم در کشتارگاههای طیور استان کشتار شده اند که مورد بازرسی بهداشتی اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: کنترلهای بهداشتی لازم در تمامی مراحل تولید انواع دام و طیور و نیز در خصوص فرآوری و توزیع انواع فرآورده های خوراکی و غیرخوراکی با منشاء دام و طیور توسط شبکه دامپزشکی اعمال میشود که بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور از اهم این اقدامات است.
نوری گفت: علاوه بر نظارت بهداشتی مستمر دامپزشک و دستیار بهداشتی کشتارگاه، کنترل های بهداشتی لازم در تمامی مراحل وابسته به کشتارگاه و در سطح عالیه از سوی اداره کل دامپزشکی استان زنجان اعمال می شود.
این مسئول ادامه داد: طی این اقدامها بخشهای مختلف کشتارگاه شامل سکوی تخلیه مرغ زنده، خط کشتار، اسکالدر، پرکنی مرغ، تخلیه اندرونه، چیلر، چیلینگ روم، بسته بندی مرغ، بسته بندی آلایش، تونل های انجماد و سردخانه نگهداری بازدید می شود.
وی از عموم شهروندان خواست که گوشت مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی خریداری کرده و در صورت مشاهده هر گونه مشکل با شماره ۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان زنجان تماس حاصل کنند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، یادآور شد: بر اساس قانون سازمان دامپزشکی کشور، نظارت بر تولید و عرضه فرآورده های خام دام و طیور از وظایف سازمان دامپزشکی است.