به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدباقر حاج کاظمی اظهار کرد: این مقدار گوشت مرغ با بازرسی کارشناسان این اداره از یکی از مراکز نگهداری فرآورده های خام دامی استان کشف و برای حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از توزیع محصولات غذایی غیرقابل مصرف از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
وی با بیان اینکه پیرو توقیف محموله، نمونه برداری و آزمایش های انجام شده، وجود آلودگی ها تأیید شد که می توانست منجر به مسمومیت های شدید غذایی و تهدید بهداشت عمومی شود، گفت: با توجه به نقض آشکار دستورالعمل های بهداشتی و استانداردهای نگهداری مواد خام دامی، پرونده این تخلف به مراجع قضایی استان ارجاع و مجوز حذف آنها از چرخه انسانی دریافت شد.
حاج کاظمی افزود: بازرسان این اداره کل، در تمامی مراکز تحت نظارت دامپزشکی بهطور تمام وقت حضور یافته و بر بهداشت فرآیند و محصول نظارت دارند.
به گفته وی، بازرسان اداره کل دامپزشکی در سطح استان با بازدیدهای مستمر از مراکز مختلف از جمله کشتارگاه، مراکز قطعه بندی و بسته بندی، سردخانه ها، فروشگاههای عرضه گوشت قرمز و سفید از سلامتی و کیفیت بهداشتی محصولات خامی دامی اطمینان حاصل میکنند و در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی و یا مشکوک، برخوردهای لازم را خواهند داشت.
وی تاکید کرد: حفظ سلامت مردم هدف و اولویت اصلی دامپزشکی استان بوده و بازرسین بهداشتی دامپزشکی به طور مستمر، محسوس و نامحسوس از مراکز تولید، نگهداری و توزیع فرآورده های خام دامی با همکاری نهادهای قضایی، تعزیرات حکومتی و پلیس امنیت اقتصادی بازدید می کنند.
این مسئول از شهروندان خواست فرآورده های پروتئینی دامی را تنها از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و به مشخصات تولید به ویژه تاریخ انقضای آنها توجه ویژه داشته باشند.
حاج کاظمی خاطرنشان کرد: شهروندان میتوانند نقطه نظرات، پیشنهادها، شکایتها و گزارشهای خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی استان اطلاع دهند.