آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۲۰۱۷
امام جمعه یزد در دیدار با وزیر صمت:

مردم استان یزد از مواهب معادن برخوردار نمی‌شوند

امام جمعه یزد در دیدار با وزیر صمت: متاسفانه به نظر می‌رسد بهره برداری از معادن به نحوی است مردم استان از موهبت آن منتفع نمی‌شود و مزایای آن به جیب دیگران می‌رود و نتیجه آن در استان ما وجود ۱۴۰ هزار افغانستانی شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد در این دیدار با بیان اینکه صنعت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، اظهار کرد: همواره معتقد بودم اگر وزیر صنعت، وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی اگر دقیق باشند، به راحتی می‌توانند مسائل اقتصادی کشور را سامان دهند.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد در کشور ما معنای متفاوتی دارد، افزود: اقتصاد درست یعنی اینکه از مواهب موجود برای تولید استفاده شود و مواهب آن مورد استفاده همه مردم قرار گیرد.

ناصری ادامه داد: در کشور ما اقتصاد به این معنا نیست و در واقع به معنای تجارت است و در واقع تبادل کالا انجام می‌شود در حالی که تمرکز باید روی تولید و استفاده بهینه از منابع باشد.

آیت الله ناصری با بیان اینکه طبع صنعت در استان یزد لطیف بوده و بیشتر اقدامات فرهنگی انجام می‌شده و گام اصلی صنعت با صنایع نساجی برداشته شده است، افزود: با ظهور معادن و بهره برداری از آنها، شکل صنعت در استان یزد تغییر یافته است.

وی تصریح کرد: این اتفاق خوبی است، اما متاسفانه به نظر می‌رسد بهره برداری از معادن به نحوی است مردم استان از موهبت آن منتفع نمی‌شود و مزایای آن به جیب دیگران می‌رود و نتیجه آن در استان ما وجود ۱۴۰ هزار افغانستانی شده است.

آیت الله ناصری ادامه داد: برای اینکه بتوانیم جوانان تحصیلکرده استان خود را به کار بگیریم، باید صنایع پوشاک راه اندازی شود.

وی با اشاره به مزایای صنعت پوشاک عننوان کرد: صنعت پوشاک به سرمایه هنگفت نیاز ندارد و با آموزش و سرمایه گذاری کم، می‌توان طیف گسترده‌ای از افراد جامعه را مشغول به کار کرد ضمن اینکه چرخه نساجی نیز به راه می‌افتد و از کشت پنبه تا دوخت لباس، اشتغالزایی عظیمی در کشور به راه می‌افتد.

امام جمعه یزد از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواست تا روی بحث صنعت پوشاک به شکل ویژه کار کند و این صنعت را برای ایجاد اشتغال و بهبود معیشت مردم مدنظر قرار دهند.

وی با اشاره به برخی سوءاستفاده‌هایی که از نیروی کار در برخی صنایع و معادن انجام می‌شود، افزود: صنعت پوشاک یک صنعت فاقد آلایندگی و مناسب برای اقشار مختلف است که نیاز به سرمایه گذاری بالا و تکنولوژی آن چنانی ندارد و اگر به آن توجه جدی شود، مسائل بسیاری حل خواهد شد.

آیت الله ناصری در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: از معادن توقع داریم با توجه به اینکه هم منابع طبیعی و هم محیط زیست استان را تحت تاثیر قرار داده‌اند، نیم نگاهی به مسئولیت‌های اجتماعی خود در استان و ایجاد اشتغال برای نیرو‌های بومی تحصیلکرده داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار