آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۲۱۸۳
با حکم وزیر علوم؛

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان ابقاء شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با صدور حکمی دکتر «حسین محبی» را به مدت ۴ سال دیگر، به عنوان رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته هایتک کرمان ابقاء کرد.

رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان ابقاء شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در حکم دکتر حسین سیمایی خطاب به محبی آمده است؛ نظر به مراتب تعّهد، تخصّص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم دوره ریاست جنابعالی، در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان به مدت ۴ سال دیگر تمدید می‌شود.

از جناب‌عالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان مدیریت آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید.

امیدوار است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید. توفیق و سربلندی روز افزون جناب‌عالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

حسین محبی عضو هیئت علمی گروه ریاضی دانشگاه شهید باهنر کرمان با مرتبه استادی است که راهنمایی و مشاوره بیش از ۶۰ پایان‌نامه کارشناسی ارشد و ۱۸ رساله دکتری را برعهده داشته و بیش از ۱۰۵ مقاله علمی پژوهشی در مجلات معتبر بین‌المللی به چاپ رسانده است. او همچنین استاد نمونه کشوری در سال ۱۳۸۶ و پژوهشگر برتر استان کرمان و دانشگاه شهیدباهنر و برنده جایزه مرحوم افضلی پور را در کارنامه خود دارد.

از سوابق اجرایی محبی می‌توان به رئیس دانشکده علوم دانشگاه شهید باهنر کرمان، رئیس دانشگاه پیام‌نور بم، رئیس مجتمع آموزش عالی بم، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان و رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار