آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۲۴۳۸

تعداد واحدهای مسکونی روستایی در گلستان در حال افزایش است

مدیر بنیاد مسکن گنبدکاووس گفت: روستاییان این شهرستان با وجود دریافت وام مسکن و ساخت خانه جدید، به سختی از خانه‌های ناایمن خود دل می‌کنند و به این رویه، تعداد واحدهای مسکونی روستایی گلستان در حال افزایش است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مرتضی صابری در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: برخی روستاییان این، وام نوسازی مسکن را صرف احداث خانه جدید در قسمتی از حیاط واحد مسکونی قدیمی خود می‌کنند و پس از ساخت مسکن جدید، خانه قدیمی را تخریب نکرده و همچنان از آن استفاده می‌کنند.

وی از کم دوام بودن ۵۶ درصد از مجموع ۴۷ هزار واحد مسکونی واقع در مناطق روستایی گنبدکاووس خبر داد و اضافه کرد: باوجود اینکه طی چند سال اخیر هر سال به‌طور متوسط هزار تا هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در روستاهای این شهرستان مرزی نوسازی می‌شود اما از شمار واحدهای غیرمقاوم آن کاسته نمی‌شود.

وی گفت: در سال‌های گذشته فقط بر تعداد واحدهای مسکونی روستایی اضافه شده و خانه قدیمی که در فهرست بناهای غیرمقاوم ثبت شده از این فهرست خارج نمی‌شوند.

صابری افزود: این مشکل در شورای مسکن استان گلستان هم مطرح شده و تاکنون راهکار قانونی برای تخریب این خانه قدیمی نداریم اما یکی از پیشنهادها، قطع خدمات (انشعابات آب، برق و گاز) است.

مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گنبدکاووس در ادامه از آسفالت ۷۰ هزار مترمربع از راه خاکی روستاهای ۲ بخش مرکزی و داشلی برون این شهرستان مرزی با ارزش ریالی ۴۹۰ میلیارد ریال در ۶ ماه گذشته خبر داد و بیان کرد: آسفالت ۱۱۰ هزار مترمربع دیگر هم در دستور کار امسال قرار دارد.

وی گفت: آسفالت راه‌های روستایی با مشارکت دوسویه بنیاد مسکن و دهیاران و از محل تخصیص سهمیه قیر رایگان درحال انجام است.

صابری با اشاره به تخصیص قیر رایگان به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامه داد: درصورت مشارکت دهیاران مناطق روستایی گنبدکاووس در چند سال آینده همه راه‌های روستایی این شهرستان آسفالت خواهد شد.

مدیر بنیاد مسکن گنبدکاووس همچنین گفت: مطابق دستورالعمل، این نهاد گذرگاه اصلی روستا را آسفالت می‌کند و آسفالت دیگر راه‌های روستا باید با مشارکت دهیاران انجام شود

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار