آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۲۵۲۸

احداث ۲۶۰ کیلومتر بزرگراه استان اردبیل در دست اجرا است

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: ۲۶۰ کیلومتر بزرگراه در نقاط مختلف استان در حال احداث است و برای تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محبوب حیدری مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: بر اساس بررسی‌های بعمل آمده، نیاز استان به بزرگراه حدود ۸۰۰ کیلومتر برآورد شده که از این میزان تاکنون ۲۳۷ کیلومتر احداث و به روی خودروها گشوده شده است.

وی افزود: با تکمیل بزرگراه‌های در دست احداث، شاخص بهره‌مندی استان از بزرگراه به میانگین کشوری خواهد رسید.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه بیشتر طرح‌های بزرگراهی استان دارای ردیف ملی است، اظهار کرد: طرح‌های بزرگراهی استان با در نظر گرفتن حجم تردد و میزان تصادفات در اولویت قرار گرفته است.

حیدری یکی از مهم‌ترین مسیرهای اولویت‌دار و در دست اجرا را مسیر ۱۷۸ کیلومتری اردبیل - سرچم به عنوان اصلی‌ترین جاده مرکز استان با مرکز کشور ذکر کرد که در پنج قطعه اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: طی سال‌های اخیر در مسیر اردبیل - سرچم ۳۲ کیلومتر بزرگراه احداث شده و امسال هم ۲۶ کیلومتر دیگر از این مسیر به طور موقت عبور داده می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل اضافه کرد: برنامه‌ریزی بر این است که تا پایان سال مالی جاری نیز ۳۵ کیلومتر بزرگراه دیگر تکمیل و بهره‌برداری شود.

حیدری با بیان اینکه مسیرهای پارس‌آباد – مشگین‌شهر، مشگین‌شهر - اهر، کمربندی نیر و نیر- سراب از جمله طرح‌های در دست اجرای بزرگراهی استان است، افزود: طبق برنامه‌ریزی امسال ۸۰ کیلومتر به بزرگراه‌های استان اضافه می‌شود که از این میزان ۴۰ تا ۴۵ کیلومتر تاکنون احداث شده و بقیه هم در دست اجراست.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل با تاکید بر لزوم همراهی مسئولان و نمایندگان برای تامین منابع مورد نیاز بیان کرد: برای تکمیل این قطعات در مجموع ۳۰۰ هزار میلیارد ریال منابع مورد نیاز است و این در حالی است که سالانه ۱۰ هزار میلیارد ریال منابع به طرح‌های بزرگراهی استان اختصاص می‌یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار