
فریادهای بیصدا؛ روایتی از مظلومیت بخش سردشت دزفول که صدایش به جایی نمیرسد
به گزارش خبرنگار گروه استانها خبرگزاری دانشجو_علیرضا آزادی؛ سردشت دزفول را میتوان بخشی استراتژیک در استان خوزستان دانست که این بخش در شرق با شهرستان لالی، در جنوب شرقی با شهرستان گتوند و در جنوب غربی با شهرستان اندیمشک هممرز است.
این بخش بزرگ جاذبه های گردشگری بکری را در دل خود جای داده است و در شمال خوزستان مقصدی امن برای گردشگران ماجراجو میباشد. اما بی مهری مسئولین نسبت به این بخش مهم در دزفول باعث کم رنگ شدن بخش گردشگری شده و نبود شغل کافی برای جوانان و نبود امکانات اولیه باعث شده تا مردم زادگاه خود را با اندوه رها کرد و از روستاها به بخشهای دیگر یا شهر دزفول کوچ کنند.
بخش سردشت همواره با مردمانی شریف و خون گرم در مظلومیت به سر میبرد و از خدمات اولیه تا به حدی محروم است. در واقع باید گفت؛ در هرمکانی که توسعه زیر ساخت ها شتاب بیشتری داشته باشد، ارتباط مستقیمی با افزایش جمعیت و بالا رفتن حس امید به زندگی در بین ساکنین آن منطقه داشته است. اما نبود امکانات مناسب در بخش سردشت باعث ایجاد مشکلات عدیده شده که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت و امیدواریم مسئولان با نگاه عادلانه پیگیر حل مشکلات این بخش بزرگ باشند تا هرچه سریعتر شاهد لبخند رضایت بر چهره مردم ولایت مدار و با اصالت بخش سردشت باشیم.
کلافه شدن مردم از نبود بانک در بخش سردشت/این حجم از نبود امکانات در شان مردم نیست!
بخش سردشت که جمعیت زیادی دارد و سالانه میزبان چندین هزار گردشگر از نقاط مختلف کشور است با مشکلات نبود بانک دولتی دسته پنجه نرم میکند. نبود بانک باعث شده است تا مردم برای یک کار ساده از روستاهای سردشت راهی شهر دزفول شوند. شاید پیش خودتان فکر کنید تمام کارهای بانکی امروزی با تلفن همراه میباشد و دیگر نیاز به مراجعه حضوری نیست. اما جالب است بدانید در بیشتر ساعات روز آنجا اینترنت اپراتورها کار نمیکند و این موضوع باعث رنجش خاطر مردم شده است.
حجتالاسلام سید ابوالقاسم حسینی احمدفداله امام جمعه، امام جمعه سردشت دزفول، با اشاره نیاز افتتاح بانک دولتی در بخش سردشت، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت:در گذشته سه بانک ملی، کشاورزی و صادرات در بخش سردشت فعال بودند که یکی پس از دیگری برچیده شدند و در حال حاضر هیچ بانک دولتی در این بخش بزرگ وجود ندارد و مردم برای انجام کارهای روزانه خود مجبور به عزیمت به شهر دزفول هستند که خود این موضوع بارها به دلیل جاده نا ایمن سردشت_دزفول باعث وقوع حوادث تلخی شده است.
امام جمعه سردشت افزود: در حال حاضر در شهر سالند بخش سردشت فقط یک پست بانک وجود دارد که زحمت میکشند و کار مردم تا حدودی انجام میشود، اما نیاز است مسئولین شهرستان و استان جهت حل این مشکل عزم واقعی خود را به مردم نشان دهند.
جاده های مرگ در بخش سردشت سالانه خانوادههای زیادی را عزادار میکنند
وجود تعداد زیاد جادههای مرگ در چند نقطه متفاوت در حوزه سرزمینی بخش سردشت باعث شده است که هرساله خانوادههای زیادی عزادار شوند.
حجتالاسلام سید ابوالقاسم حسینی احمدفداله، با اشاره به مشکلات جادهای بخش سردشت در گفتوگو با ما، گفت: جاده دزفول_حمزه یکی از پر خطر ترین جاده های دزفول است و در سالهای گذشته جان خیلیها را گرفته است و تعداد زیادی خانواده را عزادار کرده است.
امام جمعه سردشت افزود: در همین اواخر سال ۱۴۰۳ تصادف سنگینی در جاده حمزه رخ داد که متاسفانه جان ۵ نفر از عزیزامان در شهر حمزه را گرفت که جز تلخ ترین حوادث خوزستان بود.حال باید پرسید جان افراد بیگناه که از دست میرود چه کسی باید پاسخگو باشد؟ جاده ای که بیشتر آن انجام شده است چرا تمامش نمیکنند و به بهرهبرداری نمیرسانند؟
وی گفت: جمعیت بالای ۱۶ هزار نفر در شهر حمزه ساکن هستند که تعدادی از این جمعیت برای امرار و معاش و رفتن به سرکار یا ارتباط با اقوام خود روزانه در این جاده پر خطر تردد میکنند یا اقوام این خانوارها برای دید و بازدید یا مناسبتهای مختلف به شهر حمزه میآیند که با توجه به ناایمن بودن جاده جان این افراد همیشه در معرض خطر است.بارها از تریبون نماز جمعه به مسئولین در مورد عواقب خطرناک و سهمگین این جاده به مسئولین هشدار داده ایم که متاسفانه تا به حال اقدامی نکردهاند.
اعتبار گردنه نخودکار سردشت کجا هزینه شده است؟
وی ادامه داد: جاده دزفول_سردشت(گردنه معروف به گردن نخودکار) به شدت خطرناک است و با توجه اینکه بخش سردشت یک منطقه توریستی و گردشگری میباشد و در ایام نوروز و تعطیل سال تردد بسیار زیادی در مسیر داریم باید هرچه سریعتر اصلاح و بهسازی شود.
امام جمعه سردشت با توجه به تخصیص اعتبارات اصلاح گردنه نخودکار سردشت، گفت: از طریق منابع مطلع ما پیگیری کردیم و نزدیک ۳ میلیارد اعتبار تخصیص داده شده، اما این اعتبار معلوم نیست واریز شده یا خیر! یا اصلا کجا خرج شده است.
اپراتورها نسبت به کیفیت آنتندهی و اینترنت تلفن همراه هرچه سریعتر اقدام کنند/نبود باتری دکلهای مخابراتی معضل بزرگ بخش سردشت
در عصر تکنولوژی که بیشتر کارهای روزمره مردم در بستر مجازی انجام و یا پیگیری میشود، مشکل آنتندهی اپراتورهای تلفن همراه در بخش سردشت به معضل بزرگی تبدیل شده است و گویی مسئولان چشمان خود را بر این مسئله مهم بسته اند و یا اولویتی برای حل این مشکل وجود ندارد.
حجت الاسلام سید ابوالقاسم حسینی احمدفداله امام جمعه سردشت دزفول در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در رابطه با قطعی مشکل آنتندهی ضعیف و نامناسب شبکههای تلفن همراه و مشکل اینترنت در بخش سردشت دزفول، گفت: خیلی از مناطق روستایی مستقیماً خودمان سرکشی کردیم. وضعیت آنتن دهی اپراتورهای تلفن همراه و مشکل اینترنت در کل بخش سردشت واقعا وضعیت مطلوبی و پایداری ندارد. بعضی وقتها از یک نقطه میتوانید تماس بگیرید و بعضی وقتها همان نقطه شما نمیتوانید تماس بگیرید.
وی ادامه داد: در واقع باید گفت که اینترنت سردشت اکثر مناطق برقراری مستمر ندارد، چون وقتی برق قطع میشود آنتن تلفنهای همراه و اینترنت سردشت قطع میشوند. متاسفانه قطعی برق ارتباط مستقیمی با آنتن دهی و اینترنت در بخش سردشت دارد، چون دکلهای مخابراتی باتری ندارند و مستقیما به شبکه برق وصل هستند و زمانی که شبکه برق قطع شود خود به خود اینترنت همراه و آنتن دهی آن منطقه نیز قطع میشود.
وی افزود: اینترنت نیاز مردم است و دانشجویان و دانش آموزان شاید در برخی موارد نیاز روزانه داشته باشند که در بستر مجازی فعالیت کنند. این وسط ببینید چه آسیبهایی به مدارس و دانش آموزان و دانشجویان وارد میشود. وقتی برق میرود آنتن هم میرود و از درسشان عقب میافتند. کارت خوانها که به واسطه اینترنت کار میکنند قطع میشوند. ترازوهای دیجبتال قطع میشوند و نانواییها باتوجه به اینکه حتما باید کارت بکشید تا به شما نان بدهند دچار مشکل میشوند و این موضوع هم برای مردم و هم برای کاسبها مشکل ساز شده است.
امام جمعه سردشت در پایان از مسئولین خواست تا هرچه سریعتر بستر رفع مشکلات زیرساختهای بخش سردشت را فراهم کنند تا بار دیگر لبخند رضایتمندی را در چهره مردم ولایتمدار و شهید پرور بخش سردشت نقش ببندد.
برسیهای خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خوزستان نشان میدهد که مشکلات بسیاری در بخش سردشت دزفول وجود دارد و در این گزارش به جهت جمع بندی بهتر برای مخاطب و مسئولین به تعدادی از مهمترینها اشاره شد.
بخش سردشت دارای دو شهر سالند و حمزه و ۱۶۵ روستا و در فاصله تقریبی ۵۰ کیلومتری دزفول قرار دارد. در این بخش هر شهر و روستا به نوبه خود با توجه به جمعیت و نبود امکانات با تعدادی از این مشکلات دست و پنجه نرم میکنند که با حمایت حداقلی مسئولان و یک همت واقعی میتوان بیشتر این مشکلات را حل کرد.
همین چند روز پیش ۵ نفر رحمت خدا رفتن
مردمانی باغیرت که دوستی باهاشون رو از ۳۰سال پیش تجربه کردم و هنوزم مهمانشون میشم هرسال در بهار
میمونن تا وقتی مردم بیچاره شدن بعد میان کار درستی کنن و بیانیه بدن
آقای فرماندار دزفول چرا نمیای حرف دل مردمو بشنوی؟
یعنی ما با این همه شهید که دادیم جز مردم ایران حساب نمیشیم؟