برف در جاده‌های پیرانشهر به ارتفاع ۳۰ سانتی‌متر رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۵۱۹۱

برف در جاده‌های پیرانشهر به ارتفاع ۳۰ سانتی‌متر رسید

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای پیرانشهر گفت: بارش برف همچنان در محورهای مواصلاتی این شهرستان ادامه دارد و در برخی مسیرها ارتفاع برف به ۳۰ سانتی‌متر رسیده است.
برف در جاده‌های پیرانشهر به ارتفاع ۳۰ سانتی‌متر رسید

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، جلال محمدی رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای پیرانشهر گفت: همزمان با ورود سامانه بارشی در منطقه تمامی راهدارخانه های ثابت و سیار در راه های اصلی به صورت آماده باش بوده و تاکنون طی پنج مرحله ۵۰۰ کیلومتر راه برف روبی شده است.

وی اضافه کرد: هم اکنون تردد در محورهای پیرانشهر به نقده، پیرانشهر به میرآباد، پیرانشهر به پسوه و به ویژه پیرانشهر به مرز تمرچنین به کندی صورت گرفته و ضروری است رانندگان زنجیر چرخ همراه داشته باشند.

رئیس اداره راهداری ‌و حمل‌ونقل جاده‌ای پیرانشهر بیان کرد: جهت تسهیل در تردد خودروها، عوامل راهداری مسیر پیرانشهر به تمرچین و سایر محورها برفروبی و نمک پاشی به صورت مداوم انجام خواهند داد.

محمدی افزود: بارش برف و باران که با سرمای هوا نیز همراه است، این منطقه را فرا گرفته و بارش‌ها در تمامی محورهای این شهرستان همچنان تداوم دارد.

وی از شهروندان خواست طی این مدت که بارش ها تداوم دارد، از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و در صورت تردد در جاده ها وسیله نقلیه خود را به سوخت کافی و وسایل گرمایشی تجهیز کنند.

محمدی گفت: شهرستان پیرانشهر در مجموع دارای ۴۵۰ کیلومتر راه است که از این مقدار ۱۰۰ کیلومتر راه اصلی و ۳۵۰ کیلومتر دیگر راه روستایی است.

به گزارش هواشناسی سامانه بارشی که با خود بارش باران و برف به همراه دارد، مناطق مختلفی از غرب کشور را فرا گرفته و انتظار می رود این روند امروز هم در استان ادامه داشته باشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار