آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۵۳۴۱

مقابله سامانه‌های موشکی تندر و مجید با پهپادهای مهاجم / شلیک دوش پرتاب‌های بومی با موشک میثاق ۳

در ادامه رزمایش اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ ارتش، با تهاجم انبوه هواگردها و ریز پرنده‌های دشمن فرضی به اماکن فردو و خنداب، سامانه‌های موشکی تندر، مجید و دوش پرتاب با اهداف حمله‌ور درگیر شدند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو با تهاجم انبوه انواع پهپاد‌ها و ریز پرنده‌های نیروی نارنجی به مناطق فردو و خنداب و انجام عملیات کشف و شناسایی توسط شبکه دیده‌بانی الکترواپتیک و بصری و حساسه‌های فعال و غیر فعال در اختیار نیروی پدافند هوایی ارتش، سامانه‌های تندر، مجید و دوش پرتاب با این اهداف درگیر و اهداف متخاصم را سرنگون کردند.

بنا بر این گزارش؛ عملکرد هماهنگ سامانه‌های موشکی تندر و مجید با استفاده از رادار بومی شهید جلیلوند باعث شد تا اهداف بدون سرنشین توسط این سامانه‌ها کشف و پس از رهگیری و شناسایی مورد اصابت قرار گیرند.

در این بخش از رزمایش سامانه‌های پدافند هوایی دوش پرتابی نیروی پدافند هوایی با بهره‌گیری از موشک‌های میثاق ۳ مجهز به دوربین‌های دید در شب اهداف بدون سرنشین مهاجم را سرنگون کردند.

استفاده از سامانه‌های توپخانه‌های کنترل راداری "اسکایگارد" و سامانه توپخانه‌های بومی "سراج" برای درگیری و انهدام هواگرد‌های دشمن فرضی نیز در این بخش از رزمایش با موفقیت اجراء شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار