به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محسن صادقی استاندار زنجان، روز پنجشنبه در جلسه با تشکل های عضو جبهه اصلاحات با بیان اینکه احزاب در کشور دچار یک چالش نظری هستند، افزود: نوعی سرگردانی تئوریک در حوزه حزب در ایران وجود دارد.
وی اضافه کرد: در تعریف کلاسیک، احزاب در یک فضای رقابتی برای کسب قدرت سیاسی تلاش می کنند و دارای ساختار در اقصی نقاط جغرافیای حوزه فعالیت، منابع مالی شفاف، کادر حرفه ای، اساسنامه و مرامنامهِ مصوب هستند.
استاندار زنجان با بیان اینکه انتظار نظام مردم سالاری دینی از تشکل ها ارتباط صادقانه در فضای سیاسی و اخلاق مدار بودن فعالان سیاسی است، افزود: سیاه نمایی و ایجاد فضای نا امیدی و بی حاصل نشان دادن کشور به رغم پیشرفت و توسعه در ابعاد مختلف در شرایط تحریم های فلج کننده توسط برخی عناصر رادیکال در رقابت های سیاسی صحیح نیست و وظیفه احزاب افزایش امید میان مردم است.
صادقی با بیان اینکه نگاه لجستیک به استانداری که یک حوزه حکمرانی است باید تغییر کند، افزود: احزاب و تشکل ها و رقبای سیاسی دولت مستقر نیز باید به پیشرفت و توسعه کشور کمک کنند چون مولفه های امنیت و منافع ملی بستر همکاری های احزاب و تشکل هاست.
استاندار زنجان ادامه داد: رویکرد استانداری استفاده از ذخیره دانایی استان برای حل نظام مسائل و موضوعات راهبردی است و برای این کار، کارگروه های تخصصی در حوزه های مختلف با مشارکت احزاب در آینده نزدیک شکل خواهد گرفت.
صادقی گفت: سهم استان با توجه به پتانسیل سرمایه انسانی و سطح دانش و تجربه در مدیریت ملی که یکی از ظرفیت های توسعه استان است، ناچیز بوده و دربرگیرنده حداقل ظرفیت های انسانی نیز نیست.
وی خاطرنشان کرد: برای افزایش این سهم نیازمند شناساندن مدیران موفق زنجانی در عرصه های مختلف به مقامات ملی هستیم که این موضوعی به هم افزایی بخش ها و تشکل ها نیاز دارد.