رئيس اتحاديه كشوري طلا و جواهر:
كساني كه روز گذشته ربع سكه خريده بودند امروز 40 هزار تومان ضرر كردند
رئيس اتحاديه كشوري طلا و جواهر گفت: کسانی که دیروز سکه ربع بهار آزادی خریدند امروز 40 هزار تومان زیان دیدند.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از واحد مركزي خبر، محمد كشتي آراي گفت: کسانی که دیروز سکه ربع بهار ازادی خریدند امروز با شکستن حباب قیمت حدود چهل هزار تومان زیان دیدند.
وی افزود: امروز سکه تمام و نیم بهار ازادی نیز به ترتیب 20 و 13 هزار تومان نسبت به دیروز کاهش قیمت داشته است.
کشتی آرای گفت: در پی اعلام بانک مرکزی مبنی بر عرضه انبوه انواع سکه بهار ازادی از روز شنبه در بیش از سیصد شعبه منتخب بانک های کشور، بازار سکه دچار چرخش شد و صف های فروش جای صف خرید را گرفت به طوریکه امروز در بازار همه فروشنده بودند و خریداری برای سکه ها با قیمت های روز وجود نداشت.
رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر قیمت امروز سکه های تمام، نیم و ربع بهار آزادی را در بازار تهران به ترتیب حدود 420 ، 214 و 125 هزار تومان اعلام و تصریح کرد : این قیمت ها نیز هنوز 4 درصد حبابی است و عرضه انبوه می تواند حباب قیمت سکه را به طور کامل از بین ببرد.
وی با بیان اینکه ادامه حراج سکه در بانک کارگشایی می تواند به سرعت قیمت ها را تعدیل کند، گفت: قیمت ها در حراج بانک کارگشایی نیز متفاوت از روزهای قبل خواهد بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰