کد خبر:۱۲۱۹۱۵۰

بزرگترین کارخانه نمکزدایی اهواز با دستور رییس جمهور بهره‌برداری شد+فیلم

بزرگترین کارخانه نمکزدایی اهواز متمرکز روز چهارشنبه با دستور رییس جمهور و با حضور وزیر نفت به بهره‌برداری رسید.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محسن پاک‌نژاد وزیر نفت، در ابتدای نشست رئیس جمهور با فعالان اقتصادی از افتتاح ظرفیت فرآورشی جدیدی با توانایی فرآوری ۱۱۰ هزار بشکه نفت در روز خبر داد.

وی اظهار داشت: این تاسیسات نقش موثری در افزایش و نگهداشت تولید و همچنین ارتقای کیفیت نفت خام خواهد داشت.

وی افزود: در گذشته به دلیل کمبود ظرفیت نمک‌زدایی، بخشی از چاه‌های حفاری‌شده که پس از مدتی بهره‌برداری به تولید نفت نمکی رسیده بودند، از مدار تولید خارج شده بودند. اما اکنون با ایجاد این ظرفیت جدید، امکان بازگشت این چاه‌ها به مدار تولید فراهم شده و این اقدام تاثیر قابل‌توجهی در افزایش توان تولید کشور خواهد داشت.

وزیر نفت با اشاره به راه‌اندازی فاز دوم واحد نمک‌زدایی اهواز متمرکز گفت: بر اساس پیش‌بینی‌ها، تولید نفت ابتدا از ۱۵ هزار بشکه در روز آغاز شده و تا پایان سال به حدود ۴۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید.

پاک‌نژاد همچنین خاطرنشان کرد: این تاسیسات به‌عنوان بزرگ‌ترین واحد نمک‌زدایی کشور محسوب می‌شود و برای اجرای این پروژه با ظرفیت مجموع ۲۲۰ هزار بشکه در روز، سرمایه‌ای حدود ۱۲۰ میلیون یورو اختصاص یافته است. نکته حائز اهمیت این است که ۸۵ درصد از تجهیزات مورد استفاده در این تاسیسات توسط سازندگان داخلی تولید شده است.

وی در پایان تاکید کرد: این دستاورد بزرگ، گامی مهم در مسیر خودکفایی صنعتی کشور و افزایش توان تولید ملی است.

همچنین در پایان سخنان وزیر نفت مسعود پزشکیان این پروژه را افتتاح کرد.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار