کد خبر:۱۲۱۹۳۳۳
فناوری نظامی|

موشک هایپرسونیک نابودگر پاتریوت و تاد

موشک بالستیک برد متوسط دانگ فنگ ۱۷ (DF-۱۷) با کلاهک گلایدر هایپرسونیک می‌تواند به راحتی پایگاه‌های آمریکا در منطقه اقیانوس آرام را هدف قرار دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دی‌اف ۱۷ سال ۲۰۱۹ در هفتادمین سالگرد تاسیس حزب کمونیست در رژه ارتش آزادی‌بخش خلق چین، رونمایی شد. این موشک بالستیک به کلاهک‌ گلایدر هایپرسونیک DF-ZF مجهز است.

این موشک بالستیک «تهدیدی بزرگ» برای آمریکا شده / عکس

این موشک هایپرسونیک بر پرتابگر متحرک سوار است و همین ویژگی به ترسناک بودن آن می‌افزاید، چرا که با قابلیت تحرک بالا کشف و نابود کردنش پیش از پرتاب دشوارتر می‌شود.

پس از خارج شدن موشک دانگ فنگ ۱۷ از جو، گلایدر هایپرسونیک جدا شده و به سمت هدف می‌رود. سرعت، قدرت مانور بالا و مسیر پروازی خاص به این کلاهک امکان عبور از پیشرفته‌ترین سیستم‌های پدافندی چون تاد، پاتریوت و اس‌ام ۳ را می‌دهد.

این موشک در حال حاضر زمین‌پرتاب است اما گزارش‌هایی درباره تلاش برای ساخت نسخه‌ هواپرتاب آن برای استفاده در بمب‌افکن شیان اچ‌۶ منتشر شده است.

ترکیب این موشک میان‌برد با بمب‌افکن استراتژیک شیان اچ‌۶ که ۱۲ هزار کیلومتر برد دارد، برد موشک را به صورت چشمگیری افزایش می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار