نمايشگاه فرهنگي «هبوط» در دانشگاه صنعتي اميرکبير برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۹۶۴

نمايشگاه فرهنگي «هبوط» در دانشگاه صنعتي اميرکبير برگزار مي‌شود

نمایشگاه فرهنگی «هبوط» با هدف معرفی زندگی حضرت فاطمه (س) و اطاعت از رهبری و ولی‏فقیه همزمان با ایام فاطمیه از 10 تا 17 اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، مریم خدابخش، مسئول اجرایی نمایشگاه «هبوط» اظهار داشت: هدف از برگزاری این نمایشگاه معرفی زندگی 14 معصوم و پیامبران الوالعزم و اطاعت از رهبری در دانشگاه اميركبير است.
 
وی خاطرنشان کرد: در نمایشگاه هبوط از طریق دیوار نوشته ها و نمادهای مختلف، تبعیت از رهبری و ولی فقیه به بازدیدکنندگان ارائه می شود تا از این طریق با رهبری و ولایت فقیه بیشتر آشنا شوند.
 
مسئول اجرایی نمایشگاه هبوط بیان داشت: در این نمایشگاه 18 غرفه وجود دارد که هر یک از این غرفه ها مهمترین بخش زندگی امامان معصوم و پیامبران اولوالعزم را به نمایش می گذارد.
 
خدابخش تاکید کرد: هجدهمین غرفه نمایشگاه مربوط به زندگی حضرت مهدی (عج) است که برای دانشجویان طراحی می شود.
 
لازم به ذكر است، نمایشگاه فرهنگی «هبوط» از 10 تا 17 اردیبهشت همزمان با ایام فاطمیه از ساعت 10 تا 17 در محل دائمی نمایشگاه های دانشگاه صنعتی امیرکبیر برپا می شود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار