کد خبر:۱۲۲۰۵۴۱

۲۰۰ طرح عمرانی سلامت استان فارس در دست اجراست/۷۰۰ تخت بیمارستانی جدید به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: تا پایان سال، ۷۰۰ تخت بیمارستانی جدید به بیمارستان‌های فارس افزوده می‌شود و بیش از ۲۰۰ طرح عمرانی سلامت در استان در حال اجراست.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، دکتر سید بصیر هاشمی با ارائه گزارشی از مجموعه سلامت فارس به عنوان گسترده‌ترین دانشگاه علوم پزشکی کشور از نظر تعداد نیروی انسانی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنوان یکی از مراکز معتبر بین المللی با افتخارات فراوان از گذشته تاکنون و مرکزیت قطب پنج دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی جنوب کشور، با حدود ۳۵ هزار نیروی انسانی در قالب مراکز ارائه خدمت در شیراز، ۳۴ شبکه و منطقه بهداشت و درمان، حدود ۷۰ بیمارستان و هزار داروخانه در سراسر استان، به مردم و بیماران ارائه خدمت می‌کند.

وی در دست ساخت بودن بیش از ۲۰۰ طرح عمرانی سلامت محور در استان فارس را تلاشی در راستای توسعه زیرساخت‌های موجود برشمرد که از این تعداد بیش از ۳۰ طرح، از جمله بیمارستان اعصاب و روان بوستان، همچنین بیمارستان‌های مرودشت و داراب در مراحل پایانی ساخت، تجهیز و بهره برداری قرار دارد.

هاشمی با بیان اینکه حدود ۲هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستان در استان فارس کمبود داریم گفت: تا پایان امسال با بهره برداری از چند بیمارستان در شرق، غرب و جنوب شیراز و بیمارستان‌های داراب و مرودشت و چند بیمارستان خیریه ساز مثل بیمارستان حضرت رسول اکرم در شرق شیراز جمعا حدود ۷۰۰ تخت به تخت‌های فعلی بیمارستان‌های فارس اضافه می‌شود

وی مهم‌ترین اهداف و چشم انداز پیش رو برای حوزه سلامت فارس را بین المللی سازی دانشگاه عنوان کرد که در دو گام جذب و تبادل اساتید و دانشجویان بین المللی و همچنین تقویت زیرساخت‌های گردشگری سلامت، در حال پیاده سازی و توسعه است.

هاشمی فعالیت دفتر دانشگاه در کشور تاجیکستان و توسعه تعامل علمی با کشورهای منطقه را از جمله ظرفیت‌های موجود در این زمینه خواند و ابراز امیدواری کرد با راه اندازی پرواز شیراز به شهر دوشنبه در کشور تاجیکستان، شاهد تحقق روزافزون این فرصت باشیم.

وی گردشگری سلامت را یک اصل مهم در نظام سلامت و توسعه ملی دانست که در حال حاضر بسترهای تقویت آن فراهم آمده است.

هاشمی گفت: با ایجاد دفتر گردشگری سلامت در دانشگاه، تلاش بر این است که بتوانیم مدیریت کارآمد و موثری در این زمینه داشته باشیم و از سویی دیگر نیز اهداف مرتبط با بین المللی سازی حوزه سلامت فارس با تلاش برای جذب سرمایه گذار خارجی، در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به موضوع پزشک خانواده و اجرای این برنامه طی بیش از ۱۰ سال گذشته در فارس اشاره کرد و از برنامه ریزی و پیگیری برای شناسایی و رفع چالش‌های این برنامه و اجرای آن با رویکرد جدید خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار