کد خبر:۱۲۲۱۱۶۰
فرماندار رفسنجان خبر داد:

همکاری سازمان انرژی اتمی در جهت حذف آفلاتوکسین از پسته‌های صادراتی رفسنجان

فرماندار رفسنجان گفت: بزودی انعقاد ۲ تفاهم‌نامه همکاری بین پژوهشکده پسته کشور، کارخانه پلاسمای رفسنجان و سازمان انرژی اتمی در راستای کمک به کشاورزان و صادرات پسته عاری از آفلاتوکسین صورت خواهد گرفت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو؛ حسین رضایی در جلسه‌ای با حضور رئیس پژوهشکده پسته کشور و اعضای هیئت علمی این پژوهشکده و کارشناسان مرکز پلاسما که در محل فرمانداری رفسنجان برگزار شد، اظهار کرد: بیش از ۴۰۰ هزار هکتار باغ پسته در ۲۷ استان کشور ایجاد شده و سهم استان کرمان هم بیش از ۲۸۰ هزار هکتار است و در شهرستان رفسنجان ۸۶ هزار هکتار باغ پسته زیر کشت رفته است.

وی افزود: از آنجا که صادرات پسته به برخی کشور‌های خارجی منوط به نداشتن آفلاتوکسین است کارخانه پلاسما با هدف کاهش آفلاتوکسین موجود در پسته در رفسنجان با همت سازمان انرژی اتمی ایران ایجاد شد.

رضایی بیان‌کرد: قرار است تفاهم‌نامه‌ای برای انجام آزمایشات لازم بر روی نمونه‌های پسته با کمک پژوهشکده پسته، کارخانه پلاسما و سازمان انرژی اتمی، منعقد شود.

وی تصریح کرد: همچنین مقرر شد طی تفاهم‌نامه همکاری مابین پژوهشکده پسته و کارخانه پلاسما، تست انجام آب اکتیو در رابطه مبارزه با پسیل پسته در آزمایشگاه کارخانه پلاسما انجام شود و پس از حصول نتیجه مثبت و کاهش پسیل، این ماده در سطح وسیع مزارع پسته به کار گرفته شود.

فرماندار یادآور شد: این تفاهم نامه‌ها تا پایان سال جاری منعقد می‌شود و کار انجام آزمایشات با همکاری اعضای هیئت علمی پژوهشکده پسته کشور و مرکز پلاسما شروع خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار