آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۲۰۴۴

ضرورت هم‌افزایی دولت و بخش خصوصی برای عبور از بحران‌های اقتصادی و تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی

رئیس اتاق بازرگانی البرز، با اشاره به بحران‌های اقتصادی کشور و اهمیت اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی، از دولت خواست تا با اعتماد به بخش خصوصی و اتخاذ سیاست‌های حمایتی، زمینه‌های رشد اقتصادی و کاهش تورم را فراهم کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو از کرج، پرهام رضایی رئیس اتاق بازرگانی البرز در یکصد و پانزدهمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی البرز که در سالن جلسات شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، ضمن تبریک ولادت حضرت ولی عصر (عج) و اعیاد شعبانیه، با اشاره به دیدار اخیر فعالان اقتصادی با مقام معظم رهبری و بازدید ایشان از نمایشگاه "پیشگامان پیشرفت"، به بیان نظرات و دیدگاه‌های فعالان اقتصادی در راستای حل چالش‌های اقتصادی کشور پرداخت.

رضایی در ادامه با تأکید بر لزوم پیاده‌سازی سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی و چابک‌سازی دولت، به مشکلاتی همچون رشد نقدینگی، تورم فزاینده، افزایش نرخ ارز و کمبود مواد اولیه اشاره کرد و خواستار اتخاذ سیاست‌های حمایتی و تسهیلاتی برای تولیدکنندگان شد.

وی همچنین به معضل ناترازی انرژی و تعطیلی‌های مکرر واحدهای تولیدی اشاره کرد و خواستار توسعه زیرساخت‌های نیروگاهی و تغییر الگوی مصرف شد.

رئیس اتاق بازرگانی البرز با طرح این پرسش که آیا دولت به بخش خصوصی واقعی اعتماد دارد یا خیر، از دولت خواست تا از ظرفیت‌های بخش خصوصی در تصمیم‌گیری‌های کلان اقتصادی بهره‌برداری کند و بانک اطلاعاتی جامع از فعالان این بخش ایجاد کند.

وی همچنین با بیان اینکه دولت باید دست بخش خصوصی را در راستای پیشرفت اقتصادی باز بگذارد، خواستار برداشته شدن قیمت‌های دستوری و تک نرخی شدن ارز شد و تأکید کرد که این اقدامات می‌تواند در بلندمدت اثرات مثبتی به همراه داشته باشد.

رضایی از دولت خواست تا با رویکرد ویژه، استان‌هایی همچون البرز را به عنوان پایلوت برای اجرای تصمیمات اقتصادی مهم قرار دهد و اختیارات تام به استانداران واگذار کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار