آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۳۳۲۲
گزارش|

مجمع تقدیم ایران خودرو به کروز، ۱۷ بهمن/ چرخه انحصار تکمیل می‌شود!

چهارشنبه ۱۷ بهمن، جلسه مجمع فوق‌العاده سهامداران ایران‌خودرو جهت تعیین اعضای جدید هیأت مدیره برگزار می‌شود. سرنوشت مالکیت ایران‌خودرو به سبب تعیین مدیرعامل جدید آن، در گرو نتیجه این جلسه است.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مدتی پیش بود که زمزمه‌هایی از احتمال واگذاری شرکت ایران‌خودرو، به شرکت «قطعه سازی کروز» شنیده شد. چهارشنبه هفته جاری، مهلت دو ساله هیات مدیره فعلی ایران‌خودرو به پایان خواهد رسید. قرار است مجمع فوق‌العاده سهامداران ایران‌خودرو با هدف تعیین اعضای جدید هیأت مدیره برگزار شود. اهمیت موضوع از این خاطر است که سهامداران با بیشترین سهم، سه نفر از اعضای هیات مدیره و به تبع آن؛ مدیرعامل جدید ایران‌خودرو را انتخاب خواهند کرد.

 

بر اساس اطلاعاتی که به دست خبرگزاری دانشجو رسیده است، گویا تمامی طرفین دخیل در این فرآیند با یکدیگر به توافق رسیده‌اند. در این رابطه علی‌اکبر رنجبرزاده، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و عضو شورای رقابت در این‌باره بیان داشت: «در جلسه‌ای با حضور رئیس جمهور، وی تاکید داشت که واگذاری خودروسازان به بخش خصوصی باید در دستور کار قرار گیرد»

 

عملا جلسه پیش‌روی مجمع عمومی ایران‌خودرو کارکردی زینتی دارد و تصمیم واگذاری ایران‌خودرو به کروز از مدت‌ها پیش، اخذ شده است.

 

نام شرکت کروز در سال‌های اخیر، عجین با اتهام فساد اقتصادی است و پرونده کروز به عنوان یکی از بزرگترین پرونده‌های مفاسد اقتصادی کشور در سال‌های اخیر شناخته می‌شود. بهمن‌ماه سال ۱۴۰۰ بود که رسانه‌ها، خبر از برگزاری دادگاه متهمان پرونده شرکت قطعه سازی کروز را دادند. اولین جلسه در محل شعبه ۴ دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی، برگزار شد.

 

در کیفرخواست متهمان این پرونده به خصوص حمید کشاورز توچایی در مقام متهم ردیف اول، اتهام‌های مشارکت در اخلال عمده نظام اقتصادی کشور از طریق سردستگی و رهبری گروه مجرمانه در زمینه قاچاق حرفه‌ای و سازمان‌یافته قطعات خودرو، مشارکت در اخلال در توزیع مایحتاج عمومی از طریق گران‌فروشی قطعات خودرو و همچنین تحصیل مال از طریق نامشروع؛ بیان شده است. همچنین نام افراد سرشناسی مانند حسین فریدون در میان مرتبطین پرونده دیده می‌شود.

 

پرونده کیفری شرکت کروز همچنان در حال رسیدگی است و با درخواست متهم ردیف اول، به هیئت کارشناسی ارجاع شده است. دادگاه از تاریخ ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۳ مهلت دو ماهه تعیین کرده تا هیئت کارشناسی گزارشی آماده و به دادگاه ارائه دهد. چیزی قریب به ۴ ماه از موعد قضایی یاد شده، سپری شده است و هنوز نظریه کارشناسی به دادگاه ارسال نشده است. بیم این می‌رود که متهم ردیف اول پرونده با متوسل شدن به قرار کارشناسی، قصد طولانی شدن فرآیند دادرسی را داشته باشد.

 

با تمام این اوصاف به احتمال بسیار زیاد روز چهارشنبه شرکت ایران‌خودرو، توسط کروز تصاحب خواهد شد تا چرخه انحصار این شرکت تکمیل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴
انتقال مدیریت ایران خودرو به شرکت کروز بزرگترین ضربه به صنعت خودرو ایران است ، چرا از سرنوشت هت تپه، هپکو، المینیوم المهدی و... درس نمیگیرید ؟
0
0
یاشار
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۷
کروز وحشیانه خودروسازی را خواهد درید!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار