به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین موسی پور در دیدار رئیس قوه قضاییه با تبریک اعیاد شعبانیه و دهه فجر انقلاب اسلامی طی سخنانی گفت: ماه شعبان سرشار از خیر و برکت و رحمت الهی است و بندگان پاک خدا در این ماه برای ورود به ماه مبارک رمضان آماده میشوند. از این رو این ماه عزیز، شعبان المطّهر نامیده شده است. امیدواریم خداوند توفیق بهره بردن از این ایام را نصیب همه ما بگرداند و سبک بار وارد ماه مبارک رمضان شویم.
وی در ادامه به مهمترین فعالیتهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اشاره کرد و افزود: بزرگداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی به لحاظ حجم و گستردگی و اهمیت از مهمترین فعالیتهای این نهاد است که با همکاری سایر مجموعهها و ظرفیتهای کشور انجام میشود. اما این شورا در طول سال وظایف مهم دیگری نیز بر عهده دارد که به طور کلی مرتبط با پاسداشت ایام الله و تعظیم مناسبتها و شعائر الهی است. شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این راستا با همه دستگاهها و مراکزی که به نوعی وظیفه فرهنگی و تبلیغی بر عهده درند، همکاری دارد و جایگاهی برای هماهنگی همه دستگاههایی است که در این مسیر حرکت میکنند و مسئولیت دارند.
وی افزود: فعالیتهای تبلیغی و تبیینی این نهاد از یوم الله ۱۲ فروردین آغاز میشود. این مناسبت در ایام عید نوروز قرار دارد و در حاشیه قرار گرفته بود، اما در سالهای اخیر با اتخاذ راهبردهایی سعی کردیم به این یوم الله مهم توجه بیشتری شود و در سال جاری در ۵۹۲ نقطه از کشور، پاسداشت یوم الله ۱۲ فروردین به همراه برنامههای تحلیلی و تبیینی برگزار شده است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به راهپیمایی روز جهانی قدس اشاره کرد و گفت: در این روز مهم که یادگار ارزشمند امام راحل است، دومین راهپیمایی بزرگ و سراسری کشور است که امسال همزمان با ۱۷ فروردین ماه در ۲۷۷۶ نقطه کشور انجام شد. گرامیداشت ۱۴ خرداد سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) در تهران توسط تولیت حرم حضرت امام و در استانهای کشور این مسئولیت بر عهده دفاتر استانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است. امسال این مراسم در ۲۱۲۰ نقطه کشور انجام گردید. بزرگداشت قیام ۱۵ خرداد نیز که نقطه عطفی درآغاز پیروزی انقلاب اسلامی است امسال در ۵۸۱ مکان با حضور مردم و اقشار مختلف با سخنرانیهای تبیینی و تحلیلی انجام شد.
وی با اشاره به هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی از ششم تا دوازدهم تیرماه، گفت: در این هفته جنایات و اقداماتی که در سنوات مختلف توسط یا با حمایت آمریکا بر علیه ملت ایران انجام شده که شهادت دکتر آیت الله بهشتی، بمباران شیمیایی سردشت، حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافرببری ایران و سایر جنایاتی که انجام شده از جمله این اقدامات است و در واقع معناگر حقوق بشر آمریکایی است که به همین مناسبت امسال ویژه برنامههایی در ۸۰۰ نقطه کشور انجام شد.
وی در ادامه به گرامیداشت هشتم و هفدهم شهریور اشاره کرد و گفت: در ۴۷۰ نقطه کشور گرامیداشت این ایام برگزار شد.
موسیپور با اشاره به مناسبت مهم روز ملی مبارزه با استکبار جهانی گفت: تجمعات یومالله ۱۳ آبان به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار، در سالهای اخیر به سومین راهپیمایی بزرگ ایران تبدیل شده است و تنها به قشر دانشآموزان و دانشجویان اختصاص ندارد و همه اقشار و گروهها در تجمعات سراسری این مراسم حضور مییابند و امسال در ۱۶۴۷ نقطه کشور این مراسم به انجام رسید.
وی در ادامه سخنانش به ۹ دی اشاره کرد و اظهار داشت: حضور هوشمندانه مردم بصیر موجب خنثی شدن فتنه ۸۸ شد و هر سال برنامههای تبیینی جهت بازخوانی فتنههای دشمن با هدف پیشگیری از فتنههای جدید اجرا میشود و امسال نیز این برنامههای تبیینی و بصیرتافزایی در ۸۹۰ نقطه کشور برپا گردید.
وی به سایر مراسم و مناسبتهای اجراشده در طول سال از جمله هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر، دهه امامت و ولایت، و دهه کرامت اشاره کرد و گفت: هزاران برنامه تبلیغی، تبیینی و آیینی در این مناسبتها به انجام میرسد که به لطف خدا در سالهای اخیر هم از نظر کمی و هم کیفی رشد چشمگیری داشته است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: امسال برنامههای ویژهای از جمله تشییع پیکر شهدای خدمت و بزرگداشت این شهدا را داشتیم که در ۳۶۷۲ نقطه از کشور برپا شد. همچنین مراسمی از جمله بزرگداشت شهید اسماعیل هنیه و شهید سنوار در ۵۴۰ نقطه کشور به اجرا درآمد و در ۸۴۹ نقطه کشور نیز آیینهای تجلیل و یادبود برای شهید سید حسن نصرالله برگزار گردید.
وی در ادامه به حمایتهای مردمی از عملیات وعده صادق ۱ و ۲ اشاره کرد و گفت: در ۴۵۷ نقطه کشور پس از عملیات صادق ۱ و در ۵۲۸ نقطه کشور در حمایت از عملیات وعده صادق ۲ مراسمی با حضور و همراهی مردم برگزار شد.
وی گفت: در طول سال و از ابتدای وقوع عملیات طوفان الاقصی، راهپیماییهای جمعههای خشم بهصورت ثابت و هفتگی در ۳ استان کشور اجرا شد و از همان آغاز این عملیات، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی وارد عرصه شد و در همان روز ۱۵ مهر سال ۱۴۰۲، در ۷۲۰ نقطه کشور تجمعاتی در حمایت از این حرکت شکل گرفت. پس از جنایات رژیم صهیونیستی ۶ اجتماع بزرگ سراسری برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم و مقاوم غزه و فلسطین داشتیم و در راستای تداوم این مسیر نیز راهپیمایی جمعه خشم هر هفته برگزار شد.
موسی پور یادآور شد: ۶ هزار راهپیمایی جمعه خشم در استانهای مختلف کشور و در مجموع بیش از ۱۰ هزار راهپیمایی مردمی پس از عملیات طوفان الاقصی شکل گرفت و مردم ما هیچگاه دست از حمایت از مردم مظلوم غزه برنداشتند. برای هر مراسم و برنامه دهها فعالیت باید صورت گیرد و هماهنگیهای لازم با مجموعههای همکار انجام شود که کار بسیار حجیم و گستردهای است و همه این فعالیتها در یک مجموعه کوچک و چالاک انجام شده و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به لطف خداوند توانسته به رسالت و وظایف خود عمل کند و گامهای موثری برداشته است. اوج برنامههای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بزرگداشت دهه مبارک فجر و راهپیمایی ۲۲ بهمن است؛ حضور برشور مردم تاثیر بسیاری در خنثی سازی توطئه دشمن و اقتدار و تعالی کشور دارد. برنامههای دهه فجر چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب در فضای جشن وسرور و شادمانی و با رویکرد افزایش امید پیش بینی شده و بیش از ۱۴۰۰ ستاد توسط نهادهای مردمی و دستگاههای اجرایی متولی برگزاری مراسم هستند.
وی با اشاره به تمرکز دشمن به جنگ شناختی و ادراکی افزود: هدف در این جنگ تغییر باورها و تسخیر ذهن هاست و سلاح مبارزه در این نبرد جهاد تبیین است و این وظیفه تمام نهادهای فرهنگی و تبلیغی، دستگاههای اجرایی و آحاد مردم متدین و معتقد به انقلاب اسلامی است که علیه سم پاشی امپراطوری دروغ و فریب تبلیغاتی دشمن وارد میدان جهاد تبیین شوند.