آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۸۲۷

ضرورت همکاری نهادهای اجرایی برای مدیریت بهینه جانوران شهرزی در البرز

سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی استان البرز بر لزوم مدیریت علمی جانوران شهرزی، نقش شهرداری در ساماندهی پسماند و تأثیر آن بر اکوسیستم شهری تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو کیوان رحیمی، سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی استان البرز، از برگزاری نشست تخصصی با حضور مدیران و کارشناسان محیط زیست، مدیریت پسماند، استادان دانشگاه و فعالان این حوزه در مرکز همایش‌های دانشکده کشاورزی خبر داد.

وی با اشاره به محورهای این نشست گفت: موضوعاتی همچون حفظ تعادل اکوسیستم طبیعی استان، نقش آن در پایداری محیط زیست شهری و پیشگیری از انتقال بیماری‌های جانوری به انسان، مورد بررسی قرار گرفت.

رحیمی همچنین بر اهمیت حقوق حیوانات و مدیریت صحیح حیوانات خانگی و بدون صاحب تأکید کرد و گفت: مدیریت شهری تأثیر مستقیمی بر وضعیت جانوران شهرزی دارد. تعامل میان نهادهای مسئول برای اجرای قوانین و دستورالعمل‌های مرتبط بسیار ضروری است. همچنین، شهرداری و سایر سازمان‌های مرتبط باید نقش مؤثری در مدیریت پسماند ایفا کنند، زیرا این مسئله مستقیماً بر جمعیت جانوران شهرزی و تعادل اکولوژیکی شهر تأثیر می‌گذارد.

وی افزود: مدیریت علمی و هماهنگ راهکاری اساسی در کاهش تعارضات میان انسان و حیات‌وحش شهری بوده و همکاری همه‌جانبه میان نهادهای اجرایی، متخصصان و شهروندان را در این راستا ضروری است.

سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی استان البرز خاطرنشان کرد: برای ارتقای آگاهی عمومی و تعامل سازنده میان شهروندان و جانوران شهرزی، برنامه‌های آموزشی گسترده‌ای در نهادهای دولتی و مردمی استان برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: این برنامه‌ها با هدف آموزش صحیح نگهداری حیوانات خانگی، شناخت رفتارهای جانوران شهری و ارائه راهکارهای علمی برای مدیریت آن‌ها طراحی شده است و امیدواریم با همراهی جامعه، گام‌های مؤثری در جهت حفظ تعادل اکولوژیکی و بهبود شرایط زیستی شهر برداشته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار