آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۲۳۹۰
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی

وابستگی ۱۵ درصدی ایران در هسته‌های اولیه غذایی کاهش یافت/تمرکز بر تولید بومی و خودکفایی

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان غذا و کشاورزی از پیشرفت قابل توجه جمهوری اسلامی ایران در کاهش وابستگی به هسته‌های اولیه فناورانه در بخش غذا و کشاورزی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،ارژنگ جوادی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان غذا و کشاورزی ظهر امروز در نخستین گردهمایی توسعه همکاری‌های صنعت، جامعه و دانشگاه در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران اظهار کرد: میزان استقلال کشور در این حوزه از ۵ درصد به ۲۰ درصد افزایش یافته است.

جوادی در سخنان خود با تأکید بر ضرورت تبادل فناورانه با سایر کشورها، لزوم خلق فناوری‌های بومی برای رفع وابستگی‌های راهبردی در حوزه غذایی و کشاورزی را از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان، حیاتی خواند و افزود: امروزه برقراری دادوستد فناورانه لازمه پیشرفت هر کشور است و جمهوری اسلامی ایران نیز با برخورداری از ظرفیت‌های عظیم علمی و پژوهشی از این امر مستثنی نیست.

وی حمایت و ارائه مشوق‌های لازم را برای تقویت این بخش ضروری دانست.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان غذا و کشاورزی، هدف اصلی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد متبوعش را کاهش وابستگی‌ها و تولید فناوری‌های مورد نیاز در داخل کشور عنوان کرد.

وی وابستگی عمده ایران را در تولید هسته‌های اولیه فناورانه از جمله بذور اولیه، اجداد دام و طیور، تخم چشم‌زده ماهی و سایر حوزه‌های زراعت و باغداری دانست. 

جوادی با ابراز خرسندی از این تحول مهم، اعلام کرد: با اتفاقاتی که در کشور رخ داده، سهم استقلال کشور در حوزه فناورانه چند برابر شده است.

وی ادامه داد: این وابستگی قبلاً ۹۵ درصد بود اما امروزه تا ۸۰ درصد کاهش پیدا کرده است؛ این پیشرفت نشان‌دهنده گام‌های محکم و موفق به سمت خودکفایی است و گویای این امر مهم است که می‌توانیم بخش عمده‌ای از نیاز کشور را تأمین کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار