آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۲۶۶

حضرتی: وظیفه اصلی شورای اطلاع‌رسانی، افزایش امید در جامعه است

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت چهاردهم گفت: در حال حاضر، وظیفه ما ایجاد امید در جامعه است که با بهره‌گیری صحیح از ظرفیت رسانه‌ها محقق می‌شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، الیاس حضرتی روز پنجشنبه در شورای اطلاع‌رسانی استان بوشهر افزود: در انقلاب اسلامی ایران رویکرد امام راحل اطلاع‌رسانی، آگاه‌سازی جامعه بود که امروز از آن به‌عنوان فعالیت رسانه‌ای یاد می‌شود.

وی بیان کرد: در آن زمان، اطلاع‌رسانی رسانه‌ای توسط روحانیون، استادان دانشگاه، روشنفکران و نویسندگان انجام می‌شد و آنان نقش مؤثری در آگاهی‌بخشی به مردم ایفا کردند و به‌عنوان عنصری تاثیرگذار در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی شناخته شدند.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت چهاردهم ادامه داد: با وجود اینکه انقلاب بر پایه یک کار رسانه‌ای دقیق و اطلاع‌رسانی سازمان‌یافته، با سرعت به پیروزی رسید، اما پس از انقلاب، شیرینی و ابعاد بزرگ این رویداد ذهن‌ها را به گونه‌ای درگیر کرد که بسیاری از اصل موضوع رسانه غافل شدند.

حضرتی افزود: در ادامه، کار رسانه‌ای به شکل پیشین در جمهوری اسلامی، به‌عنوان یک سوءتفاهم، مسئله و مشکل مطرح شد؛ درحالی‌که رسانه نقش روشنگری و اطلاع‌رسانی افکار عمومی را بر عهده دارد. اما نه‌تنها این وظیفه به‌درستی انجام نشد، بلکه به‌نوعی از دستور کار نیز خارج شد.

وی بیان کرد: مصیبت این بی‌توجهی از گذشته‌های دور تاکنون احساس می‌شود. برخی بر این باورند که مرجعیت رسانه به خارج از کشور منتقل شده و تلویزیون‌های خارجی فارسی‌زبان و فضای مجازی، ذهن، اندیشه و درک مردم را تحت تأثیر قرار داده و جهت‌دهی می‌کنند این ادعا چندان بی‌ربط نیست.

حضرتی گفت: در این راستا، دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی نادیده گرفته شده و به آن‌ها کم‌توجهی شده است همچنین، اقدامات گسترده‌ای که در نظام و دولت‌های مختلف انجام شده، به‌درستی اطلاع‌رسانی نشده است.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت چهاردهم تصریح کرد: امکانات مناسبی در بخش‌های مختلف رسانه‌ای وجود دارد و ظرفیت‌های هنری و انتقال دستاوردها نیز فراهم است، اما این ظرفیت‌ها به‌درستی مورد استفاده قرار نگرفته‌اند.

وی افزود: باید از رسانه‌ها برای اطلاع‌رسانی دقیق دستاوردهای نظام و دولت، به‌گونه‌ای که برای جامعه قابل درک و فهم باشد، استفاده کرد.

حضرتی ادامه داد: برنامه این است که در دهه فجر، خبرگزاری‌ها و صداوسیما دعوت شوند تا این موضوع بررسی شود.

وی گفت: شورای اطلاع‌رسانی می‌تواند نقطه ثقل استان باشد و جامعه را با اطلاع‌رسانی شایسته و شفاف جهت‌دهی کند.

حضرتی ادامه داد: اقداماتی که تاکنون انجام شده و همچنین دستاوردهایی که در آینده با همت دولتمردان محقق خواهد شد، باید به‌درستی به اطلاع جامعه رسانده شود.

وی بیان کرد: ما انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی و دولت جمهوری اسلامی را داریم که در هر سه مورد، حرف‌های زیادی برای گفتن وجود دارد.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت چهاردهم گفت: الگوهای متعددی برای ارائه داریم و باید این نشست‌ها به‌صورت منظم و با برگزاری کمیته‌های زیرمجموعه در حوزه‌های روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رسانه برگزار شود.

حضرتی یادآور شد: فعالیت رسانه‌ای باید به گونه‌ای باشد که بتواند به ایجاد امید در بین مردم و جامعه کمک کند.

وی اظهار کرد: رئیس‌جمهور تصمیماتی می‌گیرد که باید از آن‌ها به‌عنوان فرصتی برای اطلاع‌رسانی دستاوردها استفاده شود.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت ادامه داد: پزشکیان، به لحاظ شخصیتی، تفکر و سوابق، فردی است که می‌توان با افتخار از او دفاع کرد او شخصی سالم و درستکار است که در زندگی خود نقطه ضعف یا سابقه منفی ندارد.

حضرتی بیان کرد: باید از این ظرفیت در ریاست‌جمهوری برای ایجاد امید و اعتماد در مردم استفاده کرد. اگر در گام نخست، خود ما امیدوار باشیم، می‌توانیم این امید را به جامعه نیز منتقل کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار