کد خبر:۱۲۲۵۷۷۸

امیر ایرانی: ایران و پاکستان سطح عملیاتی در حوزه دریا را تقویت می‌کنند

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امروز (شنبه) با تاکید بر اهمیت روابط نزدیک با پاکستان، گفت: هدف از حضور در رزمایش «امان-۲۵»، تلاش دو کشور برای ارتقای سطح عملیاتی در حوزه دریا و برگزاری رزمایش‌های دوجانبه در آینده است.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر دریادار شهرام ایرانی که روز شنبه در صدر هیات عالی رتبه نظامی ایران جهت حضور در رزمایش بین المللی امان-۲۵ به بندر کراچی پاکستان سفر کرده است، طی مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: حضور ایران در بالاترین سطح در این رویداد بین المللی بیانگر اهمیت روابط نزدیک با پاکستان است.

وی با اشاره به حضور یگان شناور و تیم عملیاتی ویژه نداجا در رزمایش دریایی امان در کراچی، افزود: این رویداد در سطح بالایی برگزار می‌شود و فرصتی است تا ایران و پاکستان سطح عملیاتی را در حوزه دریا ارتقا ببخشند.

امیر دریادار ایرانی ابراز امیدواری کرد که تعاملات نیروی دریایی ارتش ایران و پاکستان بستر مناسب را برای برگزاری رزمایش‌های دوجانبه در آینده مهیا می‌کند.

وی با قدردانی از تلاش‌های سفارت و دفتر وابستگی نظامی ایران در پاکستان جهت پیگیری زمینه‌های گسترش تعاملات میان دو نیروی دریایی، گفت: دعوت از دوستان پاکستانی جهت حضور در رزمایش‌های آتی در جمهوری اسلامی ایران نیز در دستور کار ما قرار می‌گیرد.

براساس این گزارش، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به دعوت رسمی فرمانده نیروی دریایی پاکستان برای حضور در رزمایش امان-۲۵ و کنفرانس بین المللی گفت‌و‌گو‌های «امان» بامداد شنبه وارد شهر بندری «کراچی» در جنوب این کشور شد.

فرمانده نداجا و اعضای هیات عالیرتبه نظامی همراه، قرار است در رزمایش بین المللی دریایی امان حضور یابند. تیم عملیاتی و شناوری نیروی دریایی ارتش ایران نیز برای مشارکت در این رزمایش به شهر کراچی سفر کرده است.

دیدار با فرمانده نیروی دریایی پاکستان، حضور در کنفرانس بین المللی گفت‌و‌گو‌های امان و بازدید از بخش عملیاتی رزمایش چندملیتی امان از دیگر برنامه‌های سفر فرمانده نداجا به کراچی خواهد بود.

دریابُد نوید اشرف فرمانده نیروی دریایی پاکستان اوایل بهمن امسال در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ایرنا با ابراز خرسندی از حضور جمهوری اسلامی ایران در رزمایش بین‌المللی دریایی «AMAN-۲۵»، گفت: پاکستان تعاملات بسیار سازنده‌ای با نیروی دریایی ارتش ایران دارد و ما مشتاقانه آماده افزایش سطح این همکاری‌ها با کشور همسایه خود هستیم.

اواخر خرداد ماه سال گذشته امیر دریادار ایرانی سفر رسمی چهار روزه به پاکستان انجام داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار