آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۶۱۳۶
رضوی نژاد در جمع جهادگران و فناوران استان گلستان خبر داد:

شکل‌گیری ۱۶۵ مجموعه نخبه‌پرور مردمی با اجرای طرح شهید احمدی روشن

مسئول سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری در سفر خود به استان گلستان در جمع جهادگران و فناوران این استان از شکل‌گیری ۱۶۵ مرکز نخبه‌پرور مردمی در کشور خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از روابط عمومی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، شانزدهمین جشنواره جهادگران علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان گلستان با حضور دکتر روح‌الله رضوی نژاد مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور و سردار سید موسی حسینی جانشین فرمانده سپاه نینوا و پژوهشگران و فناوران و نخبگان این استان در دانشگاه فرهنگیان گرگان برگزار شد.

رضوی نژاد با اشاره به دستاورد‌های انقلاب اسلامی بیان کرد: به برکت امام خمینی (ره)، انقلاب اسلامی تحولات زیادی در ایران و منطقه به وجود آورد. امام خمینی پرچم انبیاء الهی را بلند می‌کنند و آن را به مردم می‌سپارند و عرصه نقش آفرینی مردم را فراهم می‌کنند.

وی اظهار داشت: انقلاب اسلامی مسیر‌های سختی را در مقابل استکبار طی کرده است تا به این مرحله رسیده است.

رئیس بسیج علمی پژوهشی کشور، افزود: دشمن در عرصه‌های مختلف هر چه توانسته انجام داده است و هر آنچه که بتواند انجام خواهد داد، اما ما متوقف نمی‌شویم، چون خودمان را باور داریم و به جوانان‌مان اعتماد داریم.

وی خاطرنشان کرد: آرمان انقلاب اسلامی، تحقق تمدن نوین اسلامی است.

رضوی‌نژاد در ادامه به برخی طرح‌های سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اشاره کرده و از طرح شهید احمدی روشن در راستای تحقق هدف تربیت کادر تراز انقلاب اسلامی سخن گفته و افزود: در این راستا ۱۶۵ مجموعه نخبه پرور مردمی در سراسر کشور شکل گرفته است.

وی گفت: طرح شهید احمدی روشن طرح حمایت از گروه‌های مردمی با ماموریت شناسایی، توانمندسازی و هدایت استعداد‌های برتر است.

گفتنی است، مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در حاشیه این جشنواره از نمایشگاه دستاورد‌های علمی پژوهشی، فناورانه و خلاقانه بازدید کرد و با جوانان و نوجوانان فناور و خلاق حاضر در این نمایشگاه به گفت‌و‌گو پرداخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار