آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۸۱۸۴

یک‌‌هزار میلیارد ریال برای توسعه و تکمیل طرح تصفیه فاضلاب ساری سرمایه‌گذاری شد

فرماندار ساری از سرمایه‌گذاری یک‌هزار میلیارد ریالی برای توسعه شبکه جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب مرکز مازندران خبر داد و تکمیل این طرح‌ها را تحول‌آفرین دانست.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدعلی نوبخت فرماندار ساری گفت: همسو با اجرای طرح شبکه جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب ساری در مجموع ۱۴ هزار کیلومتر توسعه شبکه و یک هزار و ۳۰۰ فقره انشعاب با زیرپوشش قرار گرفتن ۱۰ هزار خانوار ساکن در مرکز مازندران انجام شده است.

وی با بیان اینکه طرح شبکه جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب مرکز مازندران با هدف جمع‌آوری، هدایت و تصفیه فاضلاب و جلوگیری از انتشار آلودگی‌های محیطی و شیوع انواع بیماری‌های در دست اقدام است، خاطرنشان کرد: برای تکمیل شبکه جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهری نیاز به اجرای خط انتقال و توسعه فاضلاب به طول ۴۲۵ کیلومتر در مرکز مازندران است.

وی گفت: با احداث ۲ مدول تصفیه خانه فاضلاب جدید با ظرفیت ۴۶ هزار متر مکعب در روز، در صددیم نسبت به رفع مشکلات شبکه فاضلاب شهری در مرکز مازندران اقدام اساسی صورت گیرد.

مقام عالی دولت در مرکز مازندران با بیان اینکه طرح‌های تصفیه فاضلاب شهری، از تخریب زیرساخت‌ها، آبگرفتگی معابر و خسارات ناشی از آن جلوگیری می‌کند و در درازمدت نیز باعث کاهش هزینه‌های درمانی و بازسازی شهری می‌شود، افزود: برای تکمیل ظرفیت تصفیه خانه موجود نیاز به توسعه شبکه جمع کننده و فرعی به طول ۱۳۰ کیلومتر و نصب ۱۲ هزار فقره انشعاب فاضلاب داریم.

نوبخت ادامه داد: اجرای طرح‌های شبکه جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب باعث افزایش تاب‌آوری شهری شده و علاوه بری مقاوم‌تر کردن زیرساخت‌های شهری در مقابل رشد جمعیت و توسعه اقتصادی، بستری مناسب را برای توسعه پایدار و جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید ایجاد خواهد کرد.

فرماندار ساری اعتبار مورد نیاز برای تکمیل ۱۸ طرح‌ عمرانی مهم و زیربنایی نیمه تمام این شهرستان را ۲۰ هزار میلیارد ریال ذکرکرد و گفت: در صددیم با فروش برخی از اموال بدون استفاده دولتی در مرکز مازندران، زمینه تامین اعتبار بخشی از طرح های عمرانی نیمه تمام را فراهم کنیم.

نوبخت با عنوان اینکه اجرای طرح های فاضلاب شهری با هدف ارتقای بهداشت عمومی، حفظ محیط زیست و توسعه پایدار شهری در شهر ساری به جدیت در حال انجام است، افزود: اجرای این طرح‌ها، گامی اساسی در جهت بهبود شاخص‌های سلامت، رفاه و توسعه زیرساخت‌های شهری محسوب می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار