کد خبر:۱۲۲۸۶۶۱

نخستین گردهمایی هم آفرینی ایران آینده برگزار می‌شود

نخستین گردهمایی هم آفرینی ایران آینده توسط مرکز نوآوری قوه مقننه روز دوشنبه ۶ اسفند برگزار می‌شود.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، نخستین گردهمایی هم‌آفرینی ایران آینده با هدف گفت‌وگوی نهادی و اجتماعی برای مشارکت در ساخت تصویر ایران آینده، روز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

این گردهمایی که از ساعت ۹ تا ۱۵ در ساختمان شیخ فضل‌الله نوری مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود، بستری برای ارائه نشست‌ها و سخنرانی‌های تخصصی با مشارکت کنشگران، نهاد‌ها و دستگاه‌های فعال در حوزه آینده‌پژوهی ایران است.

در این نشست، ابعاد مختلف تصویر ایران آینده مورد بررسی قرار خواهد گرفت که شامل محورهایی، چون بین‌المللی‌سازی ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی ایران، تعامل راهبردی با شرق، مشارکت مردمی در حکمرانی، تقویت زیرساخت‌های ارتباطات اجتماعی، توسعه نوآوری و خلاقیت در حکمرانی، رشد تولید داخلی هدفمند و تقویت توان بازدارندگی کشور است.

متقاضیان می‌توانند جهت شرکت در این گردهمایی از طریق این سایت https://iranfuture.mrc.ir/fa/ اقدام به ثبت‌نام کنند.

در این گردهمایی محور‌هایی کلیدی مورد بحث قرار می‌گیرد. تصویر ایران بزرگ؛ تأکید بر ظرفیت‌های فرامرزی ایران در حوزه‌های فرهنگی و اقتصاد، تصویر ایران راهبردی؛ تعامل هوشمندانه با قدرت‌های جهانی و منطقه‌ای، تصویر ایران مردمی؛ مشارکت عمومی و تقویت بخش خصوصی در حکمرانی، تصویر ایران نوآفرین؛ توسعه نوآوری و خلاقیت در سیاست‌گذاری و مدیریت کشور و در نهایت تصویر ایران تاب‌آور؛ افزایش استقلال و توان بازدارندگی در برابر چالش‌های داخلی و بین‌المللی از جمله این محور‌های کلیدی است.

در این گردهمایی، صاحب‌نظران و نخبگان کشور به بررسی ضرورت دستیابی به قابلیت‌های نوین حکمرانی پرداخته و نقش رهبران کنشگر اجتماعی در تحقق تصویر مطلوب ایران را تبیین خواهند کرد. همچنین، استفاده از فناوری‌های نوظهور از جمله فناوری شناختی و هوش مصنوعی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های ادبی و هنری در تصویرسازی ایران آینده از جمله موضوعات مورد تأکید خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار