کد خبر:۱۲۳۰۶۱۰

پروژه تقاطع غیرهمسطح شیخ‌آباد تصویب شد

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج از تصویب پروژه تقاطع غیرهمسطح شیخ‌آباد خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو علیرضا رحیمی، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج، از تصویب نهایی طرح تقاطع غیرهمسطح شیخ‌آباد خبر داد و گفت: این پروژه با تأیید شورای شهر و کمیسیون ماده ۵ استانداری، به‌صورت زیرگذر و با برآورد هزینه ۲۵۰ میلیارد تومان مصوب شده است.

وی تأکید کرد: این طرح گره ترافیکی دو دهه‌ای منطقه را برطرف خواهد کرد و دسترسی به مناطق جنوبی ریل در محدوده مشکین‌دشت و فردیس را بهبود می‌بخشد.

نایب رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی کرج علت تأخیر در اجرای این پروژه را نیاز به تعامل و هماهنگی میان شهرداری کرج، شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی، شهرداری مشکین‌دشت و شهرداری فردیس دانست و افزود: برای اجرای این تقاطع باید میان این دستگاه‌ها تفاهم و توافق صورت می‌گرفت، اما شورای شهر در نهایت تصمیم گرفت که به نفع مردم عمل کند و پروژه را بدون معطلی آغاز نماید.

رحیمی ضمن قدردانی از صبر شهروندان در مواجهه با مشکلات ترافیکی این تقاطع طی دو دهه گذشته، اعلام پروژه در مرحله عقد قرارداد و انتخاب پیمانکار قرار دارد و مدیریت شهری تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا عملیات اجرایی آن در اسرع وقت آغاز و به بهره‌برداری برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار