کد خبر:۱۲۳۱۳۶۹

وزیر صنعت: بسته حمایت از تولید به‌زودی در جلسه دولت مطرح می‌شود

اتابک از ارائه بسته حمایت از تولید در برابر ناترازی انرژی به معاون اول رئیس جمهور خبر داد و گفت: به زودی این بسته پیشنهادی به جلسه دولت باز می‌گردد.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد اتابک وزیر صمت در حاشیه امضای تفاهم نامه با نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها درباره آخرین وضعیت بررسی بسته حمایت از تولید که وزارت صمت به دولت ارائه کرده است، اظهار داشت: این بسته اکنون در اختیار معاون اول رئیس جمهور است و روی آن کار کارشناسی انجام شده است و به زودی دوباره به جلسه دولت بازگردد.

وی یادآور شد: این بسته قبلا یک بار در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده بود، اما در کمیسیون اقتصادی مشکلاتی داشت و انجام نشد و سرانجام برای رفع ایرادات به معاون اول دوباره ارسال شد و انشاء الله عملیاتی می‌شود.

۱۱ دی ماه امسال و به دنبال قطع مکرر گاز و برق صنایع به دلیل مدیریت ناترازی انرژی در کشور، وزیر صنعت، معدن و تجارت از تدوین بسته ویژه‌ای را برای حمایت از صنایع در برابر خسارت قطع برق و گاز خبر داد.

براساس گزارشی که اتابک به دولت داده است برق تحویلی به صنایع در ۶ ماهه نخست امسال ۴۰ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش یافته است و زمان ازدست‌رفته صنایع برای تولید که پارسال ۱۴ درصد بود به ۲۲ درصد رسیده است، این در حالی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی در آغاز سال ۱۴۰۳ شعار و هدف «جهش تولید با مشارکت مردم» را تعیین کرده‌اند.

در گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه صنایع پتروشیمی، فولاد و سیمان سهم ۴۲ درصدی در ارزش افزوده کل بخش صنعت و ۵۱ درصدی در کل صادرات غیرنفتی کشور دارند، تأکید شده است: عدم‌النفع ناشی از تولید ازدست‌رفته صنایع عمده کشور ناشی از اعمال محدودیت برق، فقط در تابستان ۱۴۰۳ بالغ بر ۱۷۳٫۵ همت بوده است.

در طراحی این بسته حمایتی ابعاد مختلفی از جمله تسهیلات در پرداخت حق بیمه، مالیات سررسید شده، امهال در پرداخت اقساط وام‌ها و... پیش‌بینی شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار