آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۱۷۲۷
استاندار بوشهر:

میراث ناملموس فرهنگی این استان نیازمند بازشناسی عمیق‌تر است

استاندار بوشهر گفت: میراث ناملموس فرهنگی استان نیازمند بازشناسی دقیق‌تر و تلاش بیشتر برای انتقال آن به نسل جدید است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ارسلان زارع یکشنبه در آستانه روز بوشهر در نشست با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر بوشهر اظهار کرد: در این ارتباط از دستگاه‌های اجرایی، فرهنگی و نهادهایی همچون شهرداری و شورای اسلامی شهر که مسئولیت‌های اجتماعی در این زمینه دارند، انتظار است در این زمینه اقدامات اثرگذار بیشتری صورت دهند.

وی افزود: باعث خوشحالی است که از استان بوشهر مناسبتی دیگر در تقویم ملی کشورمان به ثبت رسیده است زیرا این مهم، نشان دهنده سابقه تاریخی این استان و فرهنگ غنی مردمان این دیار است.

زارع ادامه داد: ۱۰ اردیبهشت ماه روز ملی خلیج فارس، ۱۲ شهریور سالروز شهادت رئیس‌علی دلواری مبارز نستوه به عنوان روز ملی مبارزه با استعمار و ۱۸ اسفند ماه نیز به عنوان روز بوشهر عنوان های افتخار آمیزی است که در تقویم رسمی کشور ثبت شده است.

استاندار بوشهر بیان کرد: مبنای نام گذاری روز بوشهر سالروز تأسیس مدرسه سعادت است که از نظر تاریخی، مادر مدارس جنوب ایران به‌شمار می‌آید و مدرسه‌ای است که در سال ۱۲۷۸ شمسی به سبک نوین آموزشی در بوشهر تأسیس شد.

وی گفت: وجود این مدرسه و اسناد تاریخی، بیانگر این موضوع مهم هستند که بوشهر، بافت فرهنگی نیرومندی دارد و میراث‌دار بسیاری از وقایع تاریخی است و با قدمتی پنج هزار ساله، از مراکز مهم حکومتی در ادوار مختلف تاریخی و خاندان‌های حکومتگر در ایران محسوب می‌شود.

زارع ادامه داد: با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته به ویژه تشکر از اهالی فرهنگ و قلم که پژوهش‌ها و تحقیقات ماندگار و قابل توجهی انجام داده اند، تأکید دارم از این مناسبت‌های ملی برای معرفی بیشتر پیشکسوتان، مشاهیر و مفاخر علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی بوشهر استفاده بهینه شود.

یادآورشد: این مناسبت فرصت خوبی برای بازنمایی ظرفیت‌های اقتصادی و اجتماعی استان است که می‌توان از این پتانسیل ها در زمینه منافع مردم استان بوشهر بهره گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار