کد خبر:۱۲۳۲۱۷۵

پلمب هفت واحد صنفی در زاهدان به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی

رئیس بهداشت محیط زاهدان گفت: هفت واحد صنفی عرضه مواد غذایی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی پلمب شدند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علیرضا شهرکی اظهار کرد: در راستای حفظ سلامت عمومی و رعایت اصول بهداشتی، در بازدیدهای اخیر از واحدهای صنفی شهر زاهدان، هفت واحد به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی پلمب شدند.

وی افزود: ۲ واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت بهداشت در فرآیند تهیه و پخت نان و استفاده نکردن از تجهیزات بهداشتی مناسب و سه قهوه‌فروشی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه و سرو نوشیدنی‌ها و استفاده نکردن از ظروف بهداشتی پلمب شدند.

رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت زاهدان ادامه داد: یک واحد غذای آماده به علت عدم رعایت بهداشت در فرآیند طبخ و نگهداری غذا که می‌تواند منجر به بروز بیماری‌ها شود و یک واحد آرایشگاه زنانه به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی در استفاده از تجهیزات و انجام ندادن گندزدایی مناسب نیز با دستور قضایی پلمب شد.

وی گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، از طریق شماره تلفن ۱۹۰ مراتب را گزارش دهند تا اقدامات لازم انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار