جمعآوری ۲۴ تن مواد غذایی فاسد در زاهدان
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، خداداد شیخ زاده با اشاره به اینکه این طرح توسط بازرسان بهداشت محیط از ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ شروع شده، اظهار کرد: بازرسان بهداشت محیط تاکنون ۱۰ هزار و ۵۴۷ بازدید از مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی انجام دادند.
وی با بیان اینکه این اقدامات در راستای پیشگیری از شیوع بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم و تأمین سلامت شهروندان انجام شده است، افزود: همچنین، با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل، بیش از ۹ هزار مورد اندازهگیری و ۱۴۴ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی انجام شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، گفت: علاوه بر این، سه هزار و ۶۴۴ مورد کلر سنجی آب آشامیدنی انجام شده تا از سلامت آب مصرفی شهروندان اطمینان حاصل شود.
وی گفت: ۱۸۸ بازرس بهداشت محیط و حرفه ای بهطور فعال در حال نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در این ایام هستند.
شیخ زاده همچنین از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف یا مشکل بهداشتی، از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.