کد خبر:۱۲۳۲۲۸
مسابقات حجاب و عفاف در نمايشگاه كتاب تهران برگزار مي شود
رئيس بيست و چهارمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران از برگزاري مسابقات حجاب و عفاف و برپايي ايستگاه نقاشي براي كودكان با همين موضوع در نمايشگاه خبر داد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، بهمن دري با يادآوري اينكه تمامي ناشران حاضر در نمايشگاه ملزم به رعايت ضوابط و آيين نامه حضور در نمايشگاه كتاب هستند، گفت: يكي از مواردي كه در آيين نامه ثبت نام ناشران لحاظ شده است مساله حجاب غرفه داران و مديران غرفه است كه اميدواريم با رعايت شئونات اسلامي بر ايجاد فضاي معنوي و فرهنگي در نمايشگاه كمك كنند.
معاون امور فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، رعايت نكردن قوانين موجود نمايشگاهي از طرف ناشران را تخلف دانست و افزود:ناشران متخلف نه تنها در نمايشگاه بلكه در طول سال از امكانات و حمايت هاي معاونت فرهنگي محروم خواهند شد.
رييس نمايشگاه كتاب تهران با تاكيد بر اينكه بسياري از فعاليت هاي فرهنگي معطوف به شعار انتخاب شده نمايشگاه يعني 'ارتقا معرفت ديني و بصيرت فرهنگي 'در سال جهاد اقتصادي است، گفت: تلاش كرده ايم علاوه بر برپايي مسابقات فرهنگي حجاب و عفاف و ايستگاه نقاشي با موضوع كتاب در تبليغات محيطي نمايشگاه نيز به اين مهم بپردازيم.
دري يادآورشد:در نمايشگاه امسال برنامه هايي به منظور گراميداشت حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان بزرگترين سنبل عفاف و حجاب گنجانده شده است.
وي گفت:اميدواريم نه تنها ناشران بلكه تمامي بازديد كنندگان و اهالي فرهنگ و علاقه مندان كتاب از حرمت ها و حريم هاي ديني و اعتقادي مراقبت و صيانت كنند.
بيست و چهارمين نمايشگاه بين المللي كتاب تهران 14 تا 24 ارديبهشت ماه در مصلي بزرگ امام خميني(ره) برگزار مي شود./انتهای خبر /
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰