کد خبر:۱۲۳۳۹۵۰

ایجاد ٣ هزار فرصت شغلی در کرمان

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان از ایجاد ۳ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیر مستقیم در این استان خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، صالح شهریاری مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان، در جمع خبرنگاران گفت: در سال ۱۴۰۳ تاکنون بیش از یک هزار و ۲۵۰ نفر موفق به دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی شده‌اند.

وی افزود: قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه ثارالله استان کرمان در عرصه‌های مختلف و با ارائه تسهیلات مشاغل خرد و خانگی تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان و یا تسهیلات کارفرمایی تا مبلغ ۴ میلیارد تومان، اقدام به اعطای تسهیلات از طریق ثبت‌نام در سامانه اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی کرده است.

او اعلام کرد: عرصه‌های مورد حمایت شامل صنعت برای حمایت از کارگاه‌های متوسط و نیمه‌فعال در شهرک‌های صنعتی با معرفی سازمان بسیج صنعت، عرصه دام و طیور برای کمک به احیا روستا‌ها و مناطق حاشیه شهر و همچنین کمک به جهش تولید و تأمین امنیت غذایی، عرصه کشاورزی برای کمک به کشاورزان جهت تأمین مواد اولیه و کمک به جهش تولید است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان گفت: از دیگر عرصه‌های مورد حمایت سازمان بسیج سازندگی می‌توان به عرصه صنایع تبدیلی در شهر‌های کوچک و محروم با اولویت قطب‌های صنایع تبدیلی شهرستان، عرصه صنایع دستی برای کمک به مشاغل خانگی و زنان سرپرست خانوار، عرصه دانش بنیان برای کمک به فعالان این عرصه و تحصیل‌کردگان دانشگاهی و حوزه نیروگاه‌های خورشیدی برای کمک به رفع ناترازی برق و کمک به دولت در تأمین برق و کمک به معیشت خانوار اشاره داشت.

او اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ نفر تاکنون به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند که از این تعداد تاکنون بیش از هزار و ۲۵۰ نفر موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.

شهریاری، بیان کرد: با اقدامات صورت گرفته توسط سازمان بسیج سازندگی استان کرمان می‌توان گفت که حداقل ۳ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در استان ایجاد شده است.

وی افزود: میزان تسهیلات مالی، مبلغ ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار از منابع جز سه و چهار تبصره دو قانون بودجه سال ۱۴۰۳، با توجه به عملکرد موفق این سازمان در سال‌های قبل اختصاص یافته است.

او اعلام کرد: شرایط اخذ تسهیلات اشتغال‌زایی این سازمان در ابتدا ثبت‌نام در سامانه اقتصاد مقاومتی داشتن گواهی مهارت یا مجوز کسب، داشتن مکان مناسب برای اجرای طرح، نداشتن بدهی بانکی و عدم دریافت تسهیلات اشتغال طی سال‌های اخیر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار