آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۴۲۰۰

۴ بازارچه دائمی در شهرکرد راه‌اندازی می‌شود

شهردار شهرکرد گفت: سازه‌های مورد نیاز ۴ بازارچه در حال ساخت و در مرحله سقف ریزی است که اگر مراحل به پایان رسد برای عید تحویل دائمی خواهند شد اما اگر کار داشته باشند بعد از اتمام ساخت به صورت دائمی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

محمدحسین واحدیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه در جلسات تنظیم قیمت بازار مصوب شده که ایجاد زیرساخت‌های مکانی با شهرداری است، گفت: تامین مایحتاج اساسی مورد نیاز مردم توسط جهاد کشاورزی تامین می‌شود.

شهردار شهرکرد افزود: سال قبل ۴ بازارچه در مکان‌های ولی عصر جنوبی، میرآباد غربی جنب آتش‌نشانی، خیابان بلال و جنب آتش‌نشانی در منظریه دایر شد و امسال نیز با فراهم شدن زیرساخت‌های لازم این محل‌ها آماده خدمت‌رسانی برای ماه مبارک رمضان و عید نوروز هستند.

واحدیان با بیان اینکه این مکان‌ها به بازارچه‌های دائمی تبدیل می‌شوند، ادامه داد: سازه‌های مورد نیاز در حال ساخت و در مرحله سقف ریزی است که اگر مراحل به پایان رسد برای عید تحویل دائمی خواهند شد اما اگر کار داشته باشند بعد از اتمام ساخت به صورت دائمی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

شهردار شهرکرد بیان کرد: این بازارچه‌ها الگوبرداری از بازارچه‌های کوثر و شهروند اصفهان و تهران است که موارد خوراکی نظیر میوه، لبنیات، گوشت و مرغ و ... را با قیمت مناسب‌تر در اختیار مردم قرار دهند.

تحویل غرفه‌ها با قیمت بسیار اندک

وی با بیان اینکه بازارچه خیابان بلال در حال حاضر مورد استفاده شهروندان است، گفت: شهرداری این غرفه‌ها را با قیمت بسیار اندک به متقاضیان اجاره می‌دهد تا فقط قانون موجر و مستأجری برقرار باشد و من باب منبع درآمد برای شهرداری نیست.

واحدیان افزود: جهادکشاورزی تنها در عید نوروز مواد خوراکی را توزیع می‌کند و برای ادامه دار بودن این روند در طول سال لازم است با بخش خصوصی توانمند که خود بدون واسطه مواد را تامین و عرضه کند وارد معامله شویم تا قیمت تنهایی برای مصرف کننده مناسب‌تر شود.

راه‌اندازی شعب فروشگاه شهروند تهران در شهرکرد 

شهردار شهرکرد گفت: فروشگاه شهروند تهران اعلام آمادگی کامل برای ایجاد دو نمایندگی در شهرکرد را کرده است که لازمه آن فراهم کردن زیرساخت‌های لازم است که نهایتأ تا پایان بهار سال آینده صورت می‌گیرد و علاوه بر کنترل قیمت محصولات اشتغال‌زایی مناسبی نیز در شهر ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: غرفه‌ها مسقف است و تمام زیرساخت‌های لازم نظیر آب، برق و گاز را دارا خواهند بود و متقاضیان تنها ادوات مورد نیاز فروشگاه نظیر یخچال، ترازو، مواد قابل عرضه و ... را باید فراهم کنند.

واحدیان اظهار کرد: هر فروشگاه می‌تواند برای ۱۰ تا ۱۵ نفر از بومیان شهر به صورت مستقیم اشتغال‌زایی فراهم کند.

بیشتر بخوانید:

وی در پایان گفت: بازارچه‌ها باتوجه به پراکندگی جمعیت جانمایی شده‌اند و دو بازارچه دیگر در شرق و ورودی‌ شهر در حال برنامه‌ریزی هستند که در صورت نیاز این دو نیز تجهیز و در اختیار شهروندان قرار گیرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار