کد خبر:۱۲۳۵۴۶۰

رئیس دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه آنکارا: آماده میزبانی آثار هنرمندان ایرانی هستیم

زینب اردوغان رئیس دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه آنکارا به همراه دو تن از استادان این واحد دانشگاهی ضمن حضور در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آنکارا با سید قاسم ناظمی رایزن فرهنگی کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، زینب اردوغان رئیس دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه آنکارا به همراه دو تن از استادان این واحد دانشگاهی ضمن حضور در رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آنکارا با سید قاسم ناظمی رایزن فرهنگی کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

خانم اردوغان ضمن ابراز علاقه‌مندی خود و همکارانش در گسترش روابط علمی و فرهنگی با نهاد‌های مشابه جمهوری اسلامی ایران، بر افزایش مراودات فی مابین تأکید کرد.

رئیس دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه آنکارا افزود: در دانشکده‌های پزشکی، داروسازی و دندانپزشکی این دانشگاه تعداد زیادی دانشجوی ایرانی در حال تحصیل هستند و ما امیدواریم که بتوانیم در رشته‌های هنری نیز دانشجویان ایرانی را جذب کنیم.

وی ابراز کرد: ما می‌دانیم که هنر در ایران ریشه‌های بسیاری محکمی دارد و به ویژه در زمینه هنر‌های تجسمی، نقاشی، گرافیک، صنایع دستی، قالی بافی و مانند آن آثار بسیار فاخر توسط هنرمندان ایرانی خلق شده و این روند روز به روز در حال پیشرفت است.

رئیس دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه آنکارا اظهار داشت: در حال حاضر در چهار رشته موزه، گرافیک، نقاشی و نساجی دانشجو تربیت می‌کنیم و امیدواریم که بتوانیم در سال‌های آتی در سایر رشته‌های هنری نیز دانشجو جذب کنیم.

خانم اردوغان ادامه داد: تبادل تجربیات بین استادان و هنزمندان ایرانی و ترک می‌تواند کمک زیادی به گسترش مناسبات دو کشور کند و ما علاقه‌مند هستیم که در دانشکده هنر‌های زیبا یا هر مکان مناسب دیگری میزبان آثار هنرمندان ایرانی باشیم.

سال فرهنگی ایران و ترکیه فرصتی مغتنم برای برگزاری نمایشگاه‌های مشترک هنری است

وی با اشاره به نامگذاری سال ۲۰۲۵ به عنوان سال فرهنگی ایران و ترکیه این سال را فرصتی مغتنم برای برگزاری نمایشگاه‌های مشترک هنری مانند فرش دستی، نقاشی، صنایع دستی و مانند آن دانست و بر آمادگی خود برای همکاری در این زمینه، تأکید کرد.

رئیس دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه آنکارا با اشاره به ابتکار عمل این دانشکده در ایجاد موزه اسباب بازی‌های قدیمی با مشارکت چند کشور، گفت: تأسیس این موزه با استقبال بسیار زیادی مواجه شد و ما تمایل داریم اسباب بازی‌های قدیمی ایرانی را نیز در این موزه ببینیم.

در ادامه این دیدار، ناظمی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آنکارا در سخنانی، روابط دو کشور ایران و ترکیه را برادرانه، دوستانه و صمیمانه توصیف کرد و افزود: عدم تغییر مرز‌های دو کشور در طول قرن‌های متمادی نشان از عمق دوستی و برداری بین دو ملت ایران و ترکیه است و این نزدیکی، ایجاب می‌کند که روابط فرهنگی و علمی نیز در بالاترین سطح خود باشد.

وی با اشاره به روابط خوب فرهنگی بین رایزنی فرهنگی کشورمان با دانشکده هنر آنکارا و دانشگاه حاجت تپه افزود: دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه آنکارا ظرفیت‌های خوبی برای تبادل تجربیات با دانشگاه‌های مشابه در ایران را دارد.

ناظمی از دانشگاه هنر تبریز به عنوان یک واحد علمی تخصصی در حوزه هنر نام برد که از همکاری با دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه آنکارا در زمینه تبادل دانشجو استقبال می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار