آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۵۸۲۸

دیدار‌های ورزشی می‌تواند پل‌های ارتباطی ایجاد کند

معاون وزیر ورزش عربستان که برای تماشای بازی تیم‌های فوتبال التعاون و تراکتور به تبریز سفر کرده است، گفت: دیدار‌های ورزشی می‌تواند پل‌های ارتباطی بین کشور‌ها ایجاد کند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، ابوفهد جوما پس از پایان این بازی در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی با قدردانی از مهمان‌نوازی مردم تبریز اظهار کرد: من اولین بار است که به ایران می‌آیم و آنچه در تبریز دیدم، صحبت‌های دوستان ما را تأیید کرد؛ وقتی برای خرید به بازار تبریز رفتم و مغازه‌داران فهمیدند که از عربستان سعودی آمده‌ام، نمی‌خواستند از من هزینه قبول کنند.

معاون وزیر ورزش عربستان همچنین با اشاره به بازدید خود از روستای صخره‌ای کندوان اظهار کرد: آنجا منطقه‌ای زیبا و تاریخی است که رفتار مردمش خیلی متمدنانه بود.

وی با اشاره به اهمیت روابط دوجانبه ایران و عربستان اضافه کرد: ما در وزارت ورزش عربستان خوشحالیم که نخستین هیاتی که پس از سرگیری روابط به ایران آمده، یک هیات ورزشی است.

وی ادامه داد: ما از حضور تیم فوتبال تراکتور در شهر بلیده عربستان که شهر خاصی است، استقبال می‌کنیم و خوشامد می‌گوییم.

جوما از استاندار آذربایجان شرقی دعوت کرد که همراه تیم تراکتور برای تماشای بازی برگشت با التعاون عربستان به شهر بلیده سفر کند.

معاون وزیر ورزش عربستان از میهمان‌نوازی باشگاه تراکتور، تشکر و ابراز امیدواری کرد که این دیدار‌ها بتواند زمینه‌ساز همکاری‌های بیشتری در آینده باشد.

استاندار آذربایجان شرقی هم دیدار تیم‌های تراکتور ایران و التعاون عربستان را فرصتی برای تقویت روابط بین ۲ کشور و توسعه دیپلماسی ورزشی و گردشگری در استان دانست.

بهرام سرمست با اشاره به اهمیت دیپلماسی ورزشی در دنیای امروز، به روابط مسالمت‌آمیز ایران با همسایگانش اشاره کرد و افزود: ایران و عربستان جزو کشور‌های مهم منطقه بوده و نیاز است در این شرایط تاریخی روابط گسترده‌تری داشته باشند.

وی با تاکید بر جایگاه ویژه خطه آذربایجان به عنوان خاستگاه رئیس جمهور ایران و محبوبیت تیم فوتبال تراکتور، اظهار امیدواری کرد که این مسابقه آغازی برای گردشگری ورزشی در تبریز باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار