کد خبر:۱۲۳۵۸۳۱

چاپ دوم «قاعده بازی» در ویترین کتابفروشی‌ها

رمان تحسین‌شده «قاعده بازی» از فیروز زنوزی جلالی توسط انتشارات امیرکبیر در زمستان ۱۴۰۳ به چاپ دوم رسید.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پس از سال‌ها، رمان «قاعده بازی» نوشته فیروز زنوزی جلالی دوباره روانه بازار نشر شد. این اثر که نخستین‌بار در سال ۱۳۷۸ منتشر شد، به دلیل روایت منحصر‌به‌فرد، فضاسازی‌های دقیق و شخصیت‌پردازی‌های عمیق، به سرعت به یکی از آثار شاخص ادبیات معاصر ایران تبدیل شد.

«قاعده بازی» داستانی پیچیده و چندلایه است که با زبانی پرکشش و موجز، خواننده را در دنیایی پر از تعلیق و ابهام قرار می‌دهد. زنوزی جلالی در این رمان از روایتی خطی با ساختاری نوین استفاده کرده که در داستان‌نویسی فارسی کمتر دیده می‌شود.

این رمان نه‌تنها برنده جایزه کتاب سال ۱۳۷۸ شده، بلکه انجمن قلم ایران نیز آن را شایسته تقدیر دانسته و در نخستین دوره جایزه جلال آل احمد تحسین شده است. حالا، پس از بیش از دو دهه، چاپ دوم این رمان با ۵۰۰ نسخه توسط انتشارات امیرکبیر منتشر شده است.

در این رمان، ماجرا‌های شخصیت‌های مختلف در قالب بخش‌هایی، چون «روز روباه»، «شب روباه»، «روز شغال»، «شب شغال»، «روز گرگ» و «شب پلنگ» روایت می‌شود. این عناوین نمادین، بیانگر نگاه تمثیلی به شخصیت‌ها و موقعیت‌های داستانی هستند که خواننده را در مسیر درک بهتر داستان همراهی می‌کنند.

زنوزی جلالی با توصیف‌های دقیق و فضاسازی‌های وهم‌آلود، دنیایی خلق می‌کند که در آن، مرز میان خیر و شر، حقیقت و توهم، و بازی و واقعیت محو می‌شود. سبک روایی خاص و شخصیت‌های چندوجهی «قاعده بازی» را به اثری کم‌نظیر در ادبیات داستانی ایران تبدیل کرده است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

«سخت‌ترین لحظه‌ها، همان‌هایی هستند که باید تصمیم بگیری. لحظه‌هایی که می‌دانی یک انتخاب، می‌تواند همه چیز را تغییر دهد. آنجا که دیگر برگشتی نیست، آنجا که تنها راه، رفتن است؛ رفتن به دل تاریکی، به دل ناشناخته‌ها…»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار