آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۶۰۷۳

گردشگری و حفاظت از منابع طبیعی عامل توسعه پایدار استان البرز

سرپرست فرمانداری ساوجبلاغ منابع طبیعی، گردشگری و حفاظت از منابع طبیعی را به‌عنوان عوامل اصلی توسعه پایدار استان البرز عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،جواد صادقلو سرپرست فرمانداری ساوجبلاغ  بعد از ظهر امروز در نشست خبری که با اصحاب رسانه به مناسبت هفته منابع طبیعی، ظرفیت‌های گردشگری و منابع طبیعی در دهکده سلامت محب واقع در جاده کردان - برغان برگزار شد، اظهار کرد:حوزه گردشگری یکی از ظرفیت‌های بسیار مهم برای توسعه پایدار هر کشور است و استان البرز به ویژه شهرستان ساوجبلاغ امکانات خوبی در این حوزه دارد.

وی افزود: اگرچه در سال‌های اخیر گردشگری در این منطقه عمدتاً به ویلاسازی محدود شده است، ترکیب گردشگری با دیگر حوزه‌ها مانند بهداشت، درمان، پیشگیری و...، نظیر طرح دهکده سلامت محب، می‌تواند جذابیت بیشتری برای این صنعت ایجاد کند.

سرپرست فرمانداری ساوجبلاغ با اشاره به اهمیت حفاظت از منابع طبیعی اظهار کرد: هفته منابع طبیعی فرصتی است برای آشتی با طبیعت و تذکری برای یادآوری اهمیت حفظ محیط زیست برای نسل‌های آینده خواهد بود.

وی همچنین از اجرای برنامه‌های متمرکز درختکاری در این هفته خبر داد و عنوان کرد: تا پایان هفته منابع طبیعی در هر روز برنامه‌ای برای کاشت درخت در یکی از روستاها و شهرهای منطقه داریم و هیچ محدودیتی در توزیع نهال به شهروندان وجود ندارد.

صادقلو خاطرنشان کرد: درختکاری علاوه بر کاشت نیازمند نگهداری است تا از مزایای آن برای اکسیژن‌سازی، تصفیه هوا و تلطیف هوای استان و کشور بهره‌برداری شود.

وی در خصوص تاثیر تالاب صالحیه در کاهش آلودگی‌ها اظهار کرد: تالاب صالحیه با 12 هزار هکتار عرصه، می‌تواند در کاهش آلودگی‌های هوای البرز و تهران تأثیرگذار باشد.

سرپرست فرمانداری ساوجبلاغ همچنین بر اهمیت توسعه گردشگری داخلی و مراکز تفریحی، اقامتی و بومگردی تأکید کرد و گفت: توسعه این بخش‌ها می‌تواند به توسعه پایدار روستاها و درگیر کردن مردم در حفاظت از طبیعت کمک کند.

پیشگیری از بیماری‌ها در اولویت خدمات بهداشتی

در ادامه این جلسه محمدرضا اعتمادیان، عضو شورای راهبردی دهکده سلامت محب از اهداف این مجموعه در استفاده از مدل‌های پیشرفته جهانی در زمینه سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها سخن گفت و اظهار کرد: یکی از اهداف این مجموعه اولویت دادن به پیشگیری بر درمان و ارائه خدماتی است که منجر به ارتقای کیفیت زندگی و سلامت افراد شود.

وی در ادامه افزود: دومین علت مرگ و میر در کشور بیماری‌های قلبی و عروقی و سپس سرطان‌ها هستند که در صورت شناسایی به موقع می‌توان از پیشرفت آن‌ها جلوگیری کرد. از همین رو اقدامات پیشگیرانه مانند پایش‌های سالانه در این دهکده انجام می‌شود.

اعتمادیان با اشاره به اهمیت تشخیص زودهنگام سرطان‌ها و بیماری‌ها، افزود: در ایالات متحده آمریکا شناسایی سرطان ریه در مراحل اولیه تنها 60 هزار دلار هزینه دارد، در حالی که نرخ بقا بیش از 98 درصد است..

عضو شورای راهبردی دهکده سلامت محب همچنین از فعالیت‌های کلینیک طب پیشگیری و ارتقای سلامت در این مجموعه خبر داد و تصریح کرد: این کلینیک شامل بخش‌های مختلف مانند تریاژ، ویزیت پزشک، تصویربرداری، ماموگرافی، سونوگرافی، سنجش تراکم استخوان و بسیاری دیگر است.

اعتمادیان ادامه داد:  دهکده سلامت محب به عنوان اولین مرکز پیشگیری در کشور، خدمات بهداشتی و پزشکی را در محیطی آرام و گردشگری ارائه می‌دهد، که این امکان را برای افراد فراهم می‌آورد تا به صورت سالانه وضعیت سلامت خود را پایش کنند.

دهکده سلامت محب، دسترسی همگانی به خدمات درمانی

در پایان نیز رامین کیا مدیر دهکده سلامت محب با اشاره به اهداف بلندمدت این مجموعه، عنوان کرد: بسیاری از مردم به ویژه اقشار هدف این مرکز، از وجود آن اطلاع ندارند و تلاش ما بر این است که زیرساخت‌ها را تکمیل کرده و خدمات را برای عموم جامعه قابل دسترس کنیم.

 وی افزود: ما در حال برنامه‌ریزی هستیم که شرایطی را فراهم آوریم که هر فرد از هر طبقه اجتماعی یا شغلی بتواند از خدمات این مجموعه بهره‌مند شود.."

مدیر دهکده سلامت محب خاطرنشان کرد: این مرکز با سرمایه‌گذاری کامل بخش خصوصی راه‌اندازی شده است، اما به دلیل وقف عمومی تحت نظارت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان البرز فعالیت می‌کند. منافع حاصل از آن به بیماران صعب‌العلاج و نیازمندان اختصاص می‌یابد و هیچ گونه انتفاع شخصی برای افراد ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار