آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۲۸۰
در گفتگو با دانشجو

سرهنگ دادوند: درس‌آموخته‌های جنگ اوکراین در متون آموزشی ارتش اعمال شد؛ تجهیزات نظامی بر اساس مأموریت‌ها به‌روز می‌شوند + فیلم

فرمانده مرکز آموزش درجه‌داری نزاجا، از تغییرات گسترده در متون آموزشی ارتش بر اساس تجربیات جنگ اوکراین خبر داد.

سرهنگ دادوند: درس‌آموخته‌های جنگ اوکراین در متون آموزشی ارتش اعمال شد؛ تجهیزات نظامی بر اساس مأموریت‌ها به‌روز می‌شوند + فیلم

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حسین دادوند، فرمانده مرکز آموزش درجه‌داری حضرت جوادالائمه (ع) نزاجا، در مراسم افتتاحیه مدرسه و سالن تیراندازی شهید مدافع حرم حسین همتی، با تأکید بر اهمیت آموزش‌های نظامی در افزایش توانمندی‌های دفاعی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت:

«مدارس و سالن‌های تیراندازی نقش مهمی در بهبود مهارت‌های انفرادی و گروهی نیروهای رزمی دارند. علت راه‌اندازی چنین فضاهایی، نیاز به تطبیق آموزش‌ها با تهدیدات نوین، فناوری‌های جدید و راهبردهای جنگی است. ما بر اساس تغییرات در راهبردهای جنگی منطقه‌ای و بین‌المللی، متون آموزشی و آیین‌نامه‌های خود را اصلاح و متناسب با شرایط جدید تدوین کرده‌ایم.»

وی با اشاره به اهمیت تحلیل جنگ‌های معاصر، افزود: «هر جنگی برای ما نظامیان، یک تجربه و درس‌آموخته‌هایی دارد که باید در تمامی ابعاد از آن استفاده کنیم؛ از فرماندهی و ساختار سازمانی گرفته تا تجهیزات و روش‌های جنگی. جنگ روسیه و اوکراین یکی از مواردی بود که ما به‌دقت آن را بررسی کردیم. یکی از مهم‌ترین نکات در این جنگ، استفاده گسترده از ریزپرنده‌ها و هوش مصنوعی بود. به همین دلیل، نیروی زمینی ارتش تحت تدابیر فرماندهی، متون آموزشی خود را به‌روزرسانی کرد و آیین‌نامه‌های جدیدی تدوین شد که هم‌اکنون در برنامه‌های آموزشی نیروهای ما نهادینه شده است.»

 

کد ویدیو

 

سرهنگ دادوند در ادامه تصریح کرد: «ما در دوران جدید، شاهد ورود فناوری‌های پیشرفته مانند هوش مصنوعی، کوانتوم و نانو به عرصه‌های نظامی هستیم. این فناوری‌ها در ساختارهای جدید جنگی اثرگذارند و به همین دلیل، نیروی زمینی ارتش آموزش‌های جدیدی را برای انطباق با این فناوری‌ها آغاز کرده است.»

وی در پاسخ به سؤالی درباره قدیمی بودن برخی تجهیزات نیروهای زمینی ارتش، توضیح داد: «در برخی از تجهیزات نیازی به به‌روزرسانی وجود ندارد، اما در بسیاری از موارد، ارتقا و تجهیز ضروری است که این روند در حال انجام است. اما باید توجه داشت که ما از یک الگوی نظامی به نام “الگوی کوه یخ” استفاده می‌کنیم که بر اساس آن، باید ابهام استراتژیک برای دشمن ایجاد کنیم. این یعنی قرار نیست تمامی ظرفیت‌های تجهیزاتی و توانمندی‌های نظامی خود را علنی کنیم. دشمن نباید به‌طور کامل بداند که ما چه سلاح‌ها و فناوری‌هایی در اختیار داریم. به همین دلیل، بسیاری از تجهیزات و تسلیحات ما در شرایط خاص و با تدابیر فرماندهی، در زمان مناسب رونمایی خواهد شد.»

وی در پایان تأکید کرد: «با لطف خداوند و تحت رهنمودهای مقام معظم رهبری و اوامر فرماندهی محترم نیروی زمینی ارتش، تغییرات لازم در متون آموزشی و ساختارهای نظامی اعمال شده و این روند همچنان ادامه خواهد داشت تا آمادگی رزمی نیروهای ما در بالاترین سطح ممکن حفظ شود.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار