کد خبر:۱۲۳۸۵۱۶

توزیع ۲۵ هزار سبد کالا بین مددجویان کمیته امداد گلستان

مدیرکل کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) گلستان گفت:اولویت اصلی در ماه رمضان، تهیه سبد کالا و توزیع آن بین مددجویان است که از ابتدای این ماه ضیافت الهی تاکنون ۲۵ هزار سبد کالا تهیه و توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عیسی بابایی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: ۲۶۰ مرکز نیکوکاری با این نهاد انقلابی در راستای کمک رسانی به نیازمندان همکاری می کنند که از ابتدای امسال تاکنون این مراکز هشت هزار میلیارد ریال کمک مردمی جمع‌آوری و بین مددجویان و نیازمندان شناسایی شده در این استان توزیع کردند.

وی افزود:حمایت و پشتیبانی بیشتر از مراکز نیکوکاری که از بازوان توانمند کمیته امداد در خدمات رسانی به جامعه هدف و نیازمندان هستند با افزایش حدود اختیارات آنها در دستور کار این نهاد است.

بابایی، اعتماد مردم و خیرین به مراکز نیکوکاری را سرمایه بزرگ این مراکز دانست و گفت: انتظار فعالیت بیشتر این مراکز در جمع آوری کمک‌های مردمی و رساندن آن به مددجویان و نیازمندان در طول سال بویژه ماه مبارک رمضان است.

مدیرکل کمیته امداد گلستان اضافه کرد: اولویت اصلی کمیته امداد گلستان در ماه رمضان، تهیه سبد کالا و توزیع آن بین مددجویان است که از ابتدای این ماه ضیافت الهی تاکنون ۲۵ هزار سبد کالا تهیه و توزیع شده است.

وی، راه‌اندازی آشپزخانه مهدی و پخت غذای گرم و توزیع آن بین مددجویان و نیازمندان را از دیگر اولویت های این نهاد در ماه رمضان ذکر کرد و ادامه داد: تاکنون ۲۵ آشپزخانه راه‌اندازی و افزون بر ۵۰ هزار وعده غذایی گرم توزیع شده است.

بابایی برلزوم افزایش آشپزخانه‌های مهدی با کمک مراکز نیکوکاری در ماه رمضان هم تاکید کرد و گفت: پویش حامی شدن هفت هزار یتیم تحت حمایت کمیته امداد از دیگر طرح های این نهاد در ماه رمضان است.

وی افزود: از مراکز نیکوکاری و خیرین گلستان انتظار داریم در ماه ضیافت الهی با حمایت از ایتام تحت حمایت کمیته امداد کمک کنند تا سرانه پرداختی به این عزیزان به متوسط کشوری برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار