آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۸۵۹۲

بسته حمایتی تولید کنندگان ابلاغ شد

وزیرصمت از ابلاغ بسته حمایتی برای تولیدکنندگان خبر داد و گفت: کمبود کالایی در بازار نداریم و نظارت بر روی قیمت‌ها ادامه دارد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد اتابک وزیر صمت در خصوص بسته حمایتی گفت: این بسته حمایتی با حمایت رئیس جمهور ابلاغ شد و خوشبختانه یک هفته‌ای است که ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: مجموعه تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی که عقب افتادگی داشتند از طریق بانک رفاه تدبیر‌های را در قالب بسته حمایتی برای آنها در نظر گرفته‌ایم.

اتابک بیان کرد: در حوزه مالیات و در حوزه تسهیلات جدید همکاری لازم انجام می‌شود و در خصوص تسهیلاتی که اقساط آنها به تعویق افتاده است برنامه ریزی‌های لازم انجام شده و تدابیر لازم در بسته حمایتی در نظر گرفته شده است.

وزیر صمت اظهار کرد: هر هفته جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار می‌شود و وزارت صمت وزارت جهادکشاورزی و تعزیرات همه پای کار هستند تا مشکلی در شب عید در حوزه بازار ایجاد نشود.

اتابک تاکید کرد: کمبود کالا نداریم و نظارت‌های لازم در خصوص گرانی کالا هم باید با همکاری تعزیرات انجام می‌شود

وی گفت: تعزیرات و سازمان‌های دیگر و همچنین اصناف کنترل‌های لازم را بر روی قیمت کالا انجام می‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار