به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما با انتشار پیامی درخصوص کنار گذاشتن حجت الاسلام رمضانی از برنامه سحرگاهی شبکه ۲ تلویزیون نوشت: "صحبت از ربا، بانکداری، حوزهها و رسانه کشور بر اساس قرآن درحدی برای مسئولین سنگین بود که باعث کنار گذاشتن حجتالاسلام رمضانی شود؟"
"صداوسیما به عنوان تریبون نظام جمهوری اسلامی باید جلوی چنین سیاسیبازیهایی بایستد و شفافیت چگونگی اتخاذ تصمیم را در چنین موقعیتهایی اعلام کند."
از اولین روزهای ماه مبارک رمضان امسال مباحث جذاب و لحن متفاوت حجت الاسلام اسماعیل رمضانی در برنامه سحرنشینی شبکه دو مخاطبان بسیاری را به خود جذب کرده بود. با این که بنا بود این کارشناس دینی تا آخرین روز ماه مبارک رمضان مباحث خود را در این برنامه ادامه دهد. اما مجری برنامه سحر امروز اعلام کرد حجت الاسلام رمضانی از شانزدهم ماه رمضان جای خود را به کارشناس دیگری خواهد داد.
هنوز عوامل برنامه دلایل این تغییر ناگهانی کارشناس را اعلام نکرده اند اما برخی گمانه ها این تغییر را به طرح برخی مباحث از جمله نقدهای حجت الاسلام رمضانی به مدیریت های فرهنگی، سیستم بانکی و مهجوریت قرآن در حوزه های علمیه بی ارتباط نمی دانند.