کد خبر:۱۲۴۰۹۶۶

تشکیل ۴۵ پرونده تخلف برای واحد‌های میوه و تره بار

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت هرمزگان گفت: با توجه به طرح ویژه نظارتی ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ از واحد‌های میوه و تره بار بندر عباس بازدید به عمل آمد و به دلیل محرز شدن تخلفات به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا پیروی منش معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت هرمزگان با اعلام خبر فوق اظهارکرد: یکی از مهمترین عوامل تشکیل پرونده تخلف برای واحد‌های صنفی، تجاری، صنعتی عدم درج قیمت در دید عموم می‌باشد.

وی افزود: بازرسان این سازمان از ۶۱۴ واحد میوه و تره بار استان بازدید کردند که پس از بررسی‌های لازم ۴۵ پرونده تخلف برای واحد‌های مذکور به مبلغ بیش از ۶۴۹ میلیون ریال پرونده تشکیل و جهت رسیدگی و صدور رای نهایی به تعزیرات حکومتی ارسال گردید.

معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صمت هرمزگان در پایان یادآور شد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف واحد‌های صنفی اعم از کم‌فروشی، گرانفروشی، عدم درج قیمت، مراتب تخلف واحد‌های مختلف صنفی را با شماره تلفن ۱۲۴ و یا بامراجعه به ادارات تابعه در شهرستان‌ها و در مرکز استان به سازمان صنعت، معدن و تجارت مراجعه نموده و موارد را گزارش نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار