کد خبر:۱۲۴۱۷۹۷

استقبال مسئولین قم از زائرین اولین قطار مشهد به قم

فرماندار قم، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم و سرپرست اداره کل راه آهن استان قم ظهر امروز باحضور در راه‌آهن از زائرین اولین قطاری که از مشهد به قم رسیده بودند استقبال کردند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امیر عباس بقایی سرپرست فرمانداری قم، حجت‌الاسلام عباسعلی باباگل‌زاده، سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و مجید ارجونی سرپرست اداره‌کل راه‌آهن استان قم در نخستین روز سال جدید، از زائران اولین قطاری که امسال از مشهد مقدس وارد قم شدند، استقبال و به آنها گل و بسته فرهنگی اهداء کردند.

همچنین خادمان حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) در این آیین با پرچم متبرک این بارگاه ملکوتی حضور داشتند و به زائران حرم مطهر کریمه اهل بیت (ع) خیرمقدم گفتند.

سرپرست فرمانداری قم در این مراسم در سالن ایستگاه مرکزی راه‌آهن قم، با عرض تسلیت شهادت حضرت علی (ع)، سال جدید که از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری شده است را، تبریک گفت.

استقبال مسئولین قم از زائرین اولین قطار مشهد به قم

بقایی در ادامه اظهار کرد: ایستگاه راه‌آهن قم با قدمت نزدیک به یک قرن، در ۱۵ مهر ۱۳۹۶ با شماره ۳۱۸۳۵ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است که ان‌شاءالله شاهد ارتقای کیفی خدمات به زائران و مسافران باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تلاش خواهیم کرد با درایت استاندار محترم صنعت گردشگری را توسعه داده تا زائرین از نظر رفاهی بهترین‌ها را در قم تجربه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار