کد خبر:۱۲۴۲۵۷۳

آمادگی آموزش و پرورش فارس برای افزایش ۵۰ هزار نفرروز اسکان نوروزی

قائم‌مقام ستاد اسکان فارس گفت: امکان افزایش ظرفیت اسکان نوروزی مدارس از ۷۰ به ۱۲۰ هزار نفر در شب وجود دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی علوی سه شنبه درحاشیه بازدیدمدیرکل رفاه وپشتیبانی وزارت آموزش و پرورش از ستادهای اسکان فرهنگیان در شیراز گفت: امسال حدود ۱۰ هزار و ۶۱۲ کلاس درس در یک هزار و ۳۲۴ مدرسه در سراسر فارس در چرخه اسکان برای مهمانان نوروزی قرار گرفته است.

وی افزود: از این تعداد حدود چهار هزار و ۸۰۰ کلاس در قالب ۶۰۰ مدرسه درشیراز برای این منظور آماده شده است.

علوی اضافه کرد: علاوه بر مدارس و سالن‌های ورزشی آموزش و پرورش، هر شب ۲ هزار و ۶۸۷ نفر ظرفیت در خوابگاه‌های دانش آموزی و یک هزار و ۹۸۵ نفر ظرفیت در باشگاه‌های فرهنگیان و معلم سراهای سراسر فارس مهیای اسکان مسافران نوروزی است.

قائم مقام ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس گفت: امسال در مجموع ظرفیت اسکان نوروزی مدارس فارس حدود ۷۰ هزار نفر در یک شب است که آماده هستیم در صورت وجود تقاضا، به سرعت کلاس‌های بیشتری تجهیز شوند.

علوی ادامه داد: با توجه به شرایط جوی وکاهش نسبی دما در چهارم فروردین، ظرفیت کلاس‌های درس محل اسکان در شهر شیراز تکمیل شد و تعدادی از کلاس هایی که از قبل برای شرایط اضطراری آماده شده بود به چرخه اسکان اضافه شد.

وی اظهار کرد: با وجود اینکه امسال ۸۰ درصد از ظرفیت اسکان در مدارس فارس به رزرو اینترنتی اختصاص داده شد و پیش بینی می شد شاهد ازدحام کمتری در ستادهای پذیرش مهمانان باشیم، اما به علت وجود تقاضا برای اسکان درمدارس، همچنان در برخی شب ها از جمله سوم و چهارم فروردین با ازدحام جمعیت در ستادهای پذیرش مواجه شدیم.

قائم مقام ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فارس گفت: از ابتدای آغاز به کار ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش وپرورش فارس تا صبح روز سه شنبه پنجم فروردین، بیش از ۲۵۵ هزارنفر در قالب نزدیک به ۷۳ هزار خانواده و در مجموع بیش از۷۵۵ هزارنفر روز در مدارس و اماکن وابسته به آموزش وپرورش فارس پذیرش و اسکان داده شده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار