کد خبر:۱۲۴۴۴۱۶

اقامه نماز عید فطر شهرکردی‌ها در مشهد

مسافران نوروزی که از استان چهارمحال و بختیاری به مشهد مقدس سفر کرده بودند نماز عید فطر را در صحن پیامبر اعظم امام هشتم اقامه کردند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسافران نوروزی که از استان چهارمحال و بختیاری به مشهد مقدس سفر کرده بودند نماز عید فطر را در صحن پیامبر اعظم امام هشتم اقامه کردند.

حرم رضوی همچون مناسبت‌های مختلف امروز نیز پذیرای مردم روزه‌دار و مسافران استان‌های مختلف ایران از جمله استان چهارمحال و بختیاری بود.

گرچه روزه بر مسافران واجب نیست و نیمی از حاضران نماز روزه نگرفته بودند اما در نماز عید فطر شرکت کردند تا عید بندگی را جشن بگیرند و علاقه خود به ماه مبارک رمضان را به همگان نشان دهند.

کد ویدیو
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار